Auris

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
Neri
Navigátor

Auris

Příspěvek od Neri »

Tak v pondělí vyrážim na školení na Aurise :P ,tak jsem zvědavej jak bude vypadat naživo :shock: až přijedu pokusím se Vám zprostředkovat mé dojmy jinak na showroomech by měl být k vidění okolo poloviny února a předváděčky by měli být 1.6 Dual VVT-i. Co se týká Corolly verze sedan by se k nám měla dovážet (podzim 2007)Kombi doufejme v roce 2008.Uvidíme. :wink:
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Hele a nemas informaci kdy by se mel prodavat? Velka Britanie uz ho ma v nabidce... viz Toyota.co.uk a my tady v Evrope furt nic :( Jsem strasne zvedavej na cenu. Zaklad v UK stoji neco okolo 540tis kc, tak doufam ze u nas kluci v Toyote nahodi cenu do pul mil. za zaklad :D
Fikus
Manager Týmu

Příspěvek od Fikus »

Co mi řekli v Toy, tak od února. Hned se na něj zajdu podívat a pořádně ho vyzkoušet. I když pro rodinu to asi nebude. No, ale tak se zase pořídí rakev na střechu :lol: Na druhou stranu, zda na něj vůbec budeme mít, co?
Ave 2002 - zlatá metal, liftback
Neri
Navigátor

Auris

Příspěvek od Neri »

Tak základní cenu odhaduji kolem 400tis, ale necháme se překvapit co joudové v Praze vyjednaji. Jinak jak jsem psal více budu vědět po školení. Nechci sem psát něco co ještě na 100% nevim.
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Fikus píše:Co mi řekli v Toy, tak od února. Hned se na něj zajdu podívat a pořádně ho vyzkoušet. I když pro rodinu to asi nebude. No, ale tak se zase pořídí rakev na střechu :lol: Na druhou stranu, zda na něj vůbec budeme mít, co?

Proc myslis ze rodinne auto to nebude? 354 l zavazadlového prostoru si myslim ze je dostacujici :D
Odpovědět

Zpět na „Auris“