Tak v pondělí vyrážim na školení na Aurise ,tak jsem zvědavej jak bude vypadat naživo až přijedu pokusím se Vám zprostředkovat mé dojmy jinak na showroomech by měl být k vidění okolo poloviny února a předváděčky by měli být 1.6 Dual VVT-i. Co se týká Corolly verze sedan by se k nám měla dovážet (podzim 2007)Kombi doufejme v roce 2008.Uvidíme.
Hele a nemas informaci kdy by se mel prodavat? Velka Britanie uz ho ma v nabidce... viz Toyota.co.uk a my tady v Evrope furt nic Jsem strasne zvedavej na cenu. Zaklad v UK stoji neco okolo 540tis kc, tak doufam ze u nas kluci v Toyote nahodi cenu do pul mil. za zaklad
Co mi řekli v Toy, tak od února. Hned se na něj zajdu podívat a pořádně ho vyzkoušet. I když pro rodinu to asi nebude. No, ale tak se zase pořídí rakev na střechu Na druhou stranu, zda na něj vůbec budeme mít, co?
Tak základní cenu odhaduji kolem 400tis, ale necháme se překvapit co joudové v Praze vyjednaji. Jinak jak jsem psal více budu vědět po školení. Nechci sem psát něco co ještě na 100% nevim.
Fikus píše:Co mi řekli v Toy, tak od února. Hned se na něj zajdu podívat a pořádně ho vyzkoušet. I když pro rodinu to asi nebude. No, ale tak se zase pořídí rakev na střechu Na druhou stranu, zda na něj vůbec budeme mít, co?
Proc myslis ze rodinne auto to nebude? 354 l zavazadlového prostoru si myslim ze je dostacujici