Nový avensis hudba

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Pietro1785
Člen Týmu

Nový avensis hudba

Příspěvek od Pietro1785 »

Ahoj.
Uvažujem nad kupou nového avensisu kombi. Vo výbave nad ktorou uvažujem je základne rádio. Chcem sa opýtať tých ktorí majú skúsenosti: ako hra toto základne rádio? Niektoré základne radia sa totiž nedajú počúvať. Rad si vždy za rádio priplatim v stredne výbave o ktorej uvažujem to ale nie je možné... Ako by ste teda hodnotili zvuk základného ozvučenie?
Diky
Pietro1785
Člen Týmu

Re: Nový avensis hudba

Příspěvek od Pietro1785 »

Nikto nemá skúsenosť?
Plextor
Věčnej rejpal

Příspěvek od Plextor »

Měl jsem T27 ale před F.L.
Zdálo se mi že to hralo docela v pohodě (6 repro).
Jezdim tet RAV a ta má LCD tam to hraje líp. myslim že to má subwofr.
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

U mna TNS510 navi a da sa (dost dotlaca spodky), ale hlavne zadne repro je cista katastrofa. Ten reprak TESLA pre skoly za totaca mal lepsi rozsah.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Plextor
Věčnej rejpal

Příspěvek od Plextor »

Jo zadky byly ve všech toyotách co jsem měl děsný i v nový Ravce, to jsou snad papíráky.
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
Demon
Manager Týmu

Příspěvek od Demon »

T27 před FL, nejvyšší verze autoradia - premium - s měničem na 6CD a s 11 reproduktory:
Hraje to podprůměrně. Na "premium" třídu je to teda otřes. Abych jen nekritizoval, tak oceňuji ergonomii obsluhy a citlivost příjmu FM. Ale zvuk je bída, stejně jako bídné možnosti nastavení a možnosti externího připojení - pouze analog aux, když nepočítám handsfree. Po FL je tam tušim alespoň USB, čímž to autoradio není 20 let pozadu, nýbrž pouze 10 let. Autoradio Sony za 2000,- z Okey zahraje líp.
Když se bavím o zvukovém přednesu - nepotřebuji kravál nebo bassboosty - jde mi o přesnost přednesu, čitelnost zvuku, rozlišení nástrojů, barvy vokálů. Tady si fakt nepochutnám. Bída.
Toyota Avensis T27 combi, 2.2 D-4D 150, Premium
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

A proto je to auto a ne obyvak. ;-) Nejcitelnejsi ma byt zvuk motoru a odvalovani pneu v zatacce. ;-)
Back in Czech.
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

aczasa píše:A proto je to auto a ne obyvak. ;-) Nejcitelnejsi ma byt zvuk motoru a odvalovani pneu v zatacce. ;-)
75%-100% osadenstva vozidla nesuhlasi ... ani netreba 1000 km ... :tellme:
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Demon
Manager Týmu

Příspěvek od Demon »

aczasa píše:A proto je to auto a ne obyvak. ;-) Nejcitelnejsi ma byt zvuk motoru a odvalovani pneu v zatacce. ;-)
Ale toto auto by mělo mít lepší zvuk, než třeba - teď budu konkrétní - Octavia, Focus, Punto. Jsou to auta nižších tříd, přesto Avensis ani jednomu nešahá ani po paty. A to je špatně.
Často zvuk v Avensisu nezapínám, nebo zapínám jenom po chvilkách, protože se mi prostě nelíbí. Vadí mi, když hrají nějakou moji oblíbenou písničku, kterou mám naposlouchanou a je to tak zprzěný, jako by to byla nějaká cover verze, a ne originál. Tam úplně zmizí detaily, frekvenčně je to celý nějaký pokřivený .... Sorry, ale asi jsem v tomto směru náročnější ...

Teď jsem jel v novém Focusu Titanium a když pominu, že to auto je celé na nic (bez komentáře), tak audio (premium) byla lahůdka. Nastavil jsem pěkně hlasitý poslech (to v Avensisu bohužel nesnesu) a vydržel jsem to přesto poslouchat hodiny. A těch možností nastavení audia - při srovnání s Avensisem je to jako srovnávat školní křídu s tabletem od Apple.

Když jsem na cestách, tak je auto obývák ... Dobré audio je vítané.
Toyota Avensis T27 combi, 2.2 D-4D 150, Premium
Odpovědět

Zpět na „Avensis“