Nový avensis hudba
-
- Člen Týmu
Nový avensis hudba
Ahoj.
Uvažujem nad kupou nového avensisu kombi. Vo výbave nad ktorou uvažujem je základne rádio. Chcem sa opýtať tých ktorí majú skúsenosti: ako hra toto základne rádio? Niektoré základne radia sa totiž nedajú počúvať. Rad si vždy za rádio priplatim v stredne výbave o ktorej uvažujem to ale nie je možné... Ako by ste teda hodnotili zvuk základného ozvučenie?
Diky
Uvažujem nad kupou nového avensisu kombi. Vo výbave nad ktorou uvažujem je základne rádio. Chcem sa opýtať tých ktorí majú skúsenosti: ako hra toto základne rádio? Niektoré základne radia sa totiž nedajú počúvať. Rad si vždy za rádio priplatim v stredne výbave o ktorej uvažujem to ale nie je možné... Ako by ste teda hodnotili zvuk základného ozvučenie?
Diky
-
- Člen Týmu
Re: Nový avensis hudba
Nikto nemá skúsenosť?
Měl jsem T27 ale před F.L.
Zdálo se mi že to hralo docela v pohodě (6 repro).
Jezdim tet RAV a ta má LCD tam to hraje líp. myslim že to má subwofr.
Zdálo se mi že to hralo docela v pohodě (6 repro).
Jezdim tet RAV a ta má LCD tam to hraje líp. myslim že to má subwofr.
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
- CommonUser
- Věčnej rejpal
U mna TNS510 navi a da sa (dost dotlaca spodky), ale hlavne zadne repro je cista katastrofa. Ten reprak TESLA pre skoly za totaca mal lepsi rozsah.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Jo zadky byly ve všech toyotách co jsem měl děsný i v nový Ravce, to jsou snad papíráky.
Yaris 3 / 1.33 2011
T27 před FL, nejvyšší verze autoradia - premium - s měničem na 6CD a s 11 reproduktory:
Hraje to podprůměrně. Na "premium" třídu je to teda otřes. Abych jen nekritizoval, tak oceňuji ergonomii obsluhy a citlivost příjmu FM. Ale zvuk je bída, stejně jako bídné možnosti nastavení a možnosti externího připojení - pouze analog aux, když nepočítám handsfree. Po FL je tam tušim alespoň USB, čímž to autoradio není 20 let pozadu, nýbrž pouze 10 let. Autoradio Sony za 2000,- z Okey zahraje líp.
Když se bavím o zvukovém přednesu - nepotřebuji kravál nebo bassboosty - jde mi o přesnost přednesu, čitelnost zvuku, rozlišení nástrojů, barvy vokálů. Tady si fakt nepochutnám. Bída.
Hraje to podprůměrně. Na "premium" třídu je to teda otřes. Abych jen nekritizoval, tak oceňuji ergonomii obsluhy a citlivost příjmu FM. Ale zvuk je bída, stejně jako bídné možnosti nastavení a možnosti externího připojení - pouze analog aux, když nepočítám handsfree. Po FL je tam tušim alespoň USB, čímž to autoradio není 20 let pozadu, nýbrž pouze 10 let. Autoradio Sony za 2000,- z Okey zahraje líp.
Když se bavím o zvukovém přednesu - nepotřebuji kravál nebo bassboosty - jde mi o přesnost přednesu, čitelnost zvuku, rozlišení nástrojů, barvy vokálů. Tady si fakt nepochutnám. Bída.
Toyota Avensis T27 combi, 2.2 D-4D 150, Premium
A proto je to auto a ne obyvak.
Nejcitelnejsi ma byt zvuk motoru a odvalovani pneu v zatacce. 

Back in Czech.
- CommonUser
- Věčnej rejpal
75%-100% osadenstva vozidla nesuhlasi ... ani netreba 1000 km ...aczasa píše:A proto je to auto a ne obyvak.Nejcitelnejsi ma byt zvuk motoru a odvalovani pneu v zatacce.

T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Ale toto auto by mělo mít lepší zvuk, než třeba - teď budu konkrétní - Octavia, Focus, Punto. Jsou to auta nižších tříd, přesto Avensis ani jednomu nešahá ani po paty. A to je špatně.aczasa píše:A proto je to auto a ne obyvak.Nejcitelnejsi ma byt zvuk motoru a odvalovani pneu v zatacce.
Často zvuk v Avensisu nezapínám, nebo zapínám jenom po chvilkách, protože se mi prostě nelíbí. Vadí mi, když hrají nějakou moji oblíbenou písničku, kterou mám naposlouchanou a je to tak zprzěný, jako by to byla nějaká cover verze, a ne originál. Tam úplně zmizí detaily, frekvenčně je to celý nějaký pokřivený .... Sorry, ale asi jsem v tomto směru náročnější ...
Teď jsem jel v novém Focusu Titanium a když pominu, že to auto je celé na nic (bez komentáře), tak audio (premium) byla lahůdka. Nastavil jsem pěkně hlasitý poslech (to v Avensisu bohužel nesnesu) a vydržel jsem to přesto poslouchat hodiny. A těch možností nastavení audia - při srovnání s Avensisem je to jako srovnávat školní křídu s tabletem od Apple.
Když jsem na cestách, tak je auto obývák ... Dobré audio je vítané.
Toyota Avensis T27 combi, 2.2 D-4D 150, Premium