toyota po rodicich
toyota po rodicich
Zdravim rodice by chteli prodat svou toyotu corollu ale nikde sem nenasel za kolik by se dala prodat protoze sem na takovou u nas nenarazil nikde sem ji nevidel na prodej vypada jako model z roku 1979 neni zhnila a je v perfektnim stavu po roce co stala tak se nabila baterka a chytla na druhy tuk tyden sni jezdil bratr aby se rozhybala a zase stoji rodice uz nejezdi technicka na ni je platna potreboval bych radu za kolik by se dala prodat a jestli to ma cenu vubec prodavat kdyz tak fotky ukazu az je najdu dik za kazdou radu.
Re: toyota po rodicich
Zajel bych s ní k prodejci TOYOTA,třeba by jí koupili do autosalonu
http://www.cardomain.com/ride/3171882/1 ... a-corolla/
http://www.cardomain.com/ride/3171882/1 ... a-corolla/
Carina II (r.v.1989)
RAV 4 (1996)
SUZUKI LS 650 Savage (chopper) -2001
Corolla 1,4 HB (1999)
SUZUKI Grand Vitara 1,6 (2005)
Corolla Verso Sol 2,0 D4D (2004)
AYGO 1.0 2010
Verso 1,6 Active (2013)
MR2 SW20 (1991)
Rejži a nic jinýho!
RAV 4 (1996)
SUZUKI LS 650 Savage (chopper) -2001
Corolla 1,4 HB (1999)
SUZUKI Grand Vitara 1,6 (2005)
Corolla Verso Sol 2,0 D4D (2004)
AYGO 1.0 2010
Verso 1,6 Active (2013)
MR2 SW20 (1991)
Rejži a nic jinýho!
Hoď sem fotku a lokalitu 

auto stoji u ridicu ve fricovicich okr.FM pristi tyden tam pojedu tak to nafotim.jo a podle technicaku je vyrobena v.r1990 a dovoz je v.r1990 z japonska byl to dar od nejake japonske firmy za nejakou zakazku pro reditele nejakeho podniku znamy od rodicu to od nej koupil a pak to koupily rodice.v aute krom baterky a radia je vse puvodni a funkcni.
je to to same auto akorat ve stribrne barve takze pristi tyden tu hodim fotky
- Přílohy
-
- toyota.jpg
- (100.93 KiB) Staženo 2429 x
Tohle ale není 1979 
To se vyrábělo do roku 1992. Tuším od osmdesátého sedmého.

To se vyrábělo do roku 1992. Tuším od osmdesátého sedmého.
- Aleš Kryštof
- Člen Týmu
Jo tuhle krásku mám doma taky
Záleží na stavu a najetých km. Já mám svoji s 52 000km jako novou za 30 000,- plus 10 000,- Ekodaň ( záleží jestli je karbec nebo stříkačka)

jo je to krasne auto a zena rekla ze si ho necha takze zustane doma jako nahradni auto kdyz se ji pokazi jeji astra at ma cim jezdit
dik za rady.

nevidim v tom problem nechame si ji bude to treti auto u baraku je v perfektnim stavu jako rezervni bude stacit me se stim taky dobre jezdi je ziva a nema spatnou spotrebu rozhodne lepsi nez ma felinka ele ta zrekonstruovala barak a vozi drevo takze spotreba tam je vyzsi
Takhle by jsem to neřešil - Astra je sráč. Nechal by jsem si Corollu a to co by jsem ušetřil za pojistku a opravy na Astře by jsem nasypal do Corolly (menší servisek a prohlídka všeho důležitýho) a bude sloužit další desetiletí. S Astrou tě nic dobrýho nečekápepa11 píše: ..........kdyz se ji pokazi jeji astra at ma cim jezdit .............
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- Aleš Kryštof
- Člen Týmu
Nechat si corollu není rozhodně na škodu ,ale jako zálohu ? Spíš bych zrušil tu astru
Protože ač je ta Toyotka stará bude jezdit bez problémů 

astra zustava taky doma ikdyz je to 2005 ale g rada 1,6-100k kombi-mame 3deti takze se nam rozroste vozovy park jo a kte pojistce jak sem ji kupoval tak meli v bazaru akci 50proc.slevu na pojisteni takze platim nejakych 1300kc rocne takze v pohode (vozovy park astra,felina,zustava toyota,a misto feliny prijde patrol jako pracant na vozeni dreva)

ten 4 runer nevypada spatne tet sem narazil na jednoho co to prodava (70000)ale je nekde z plzne to je moc daleko pro me pres celou republiku aby to nedopadlo jako ze vsemi terenaky co sem se jel podivat z ani jednim bych nedojel domu takovy byl jejich stav (napr.svarovane ramy,ale vetsinou prevodovky v haji,turbo ani neberu jako zavadu ´bo pocitam ze to po koupi budu muset nechat z repasovat)