toyota po rodicich
toyota po rodicich
Zdravim rodice by chteli prodat svou toyotu corollu ale nikde sem nenasel za kolik by se dala prodat protoze sem na takovou u nas nenarazil nikde sem ji nevidel na prodej vypada jako model z roku 1979 neni zhnila a je v perfektnim stavu po roce co stala tak se nabila baterka a chytla na druhy tuk tyden sni jezdil bratr aby se rozhybala a zase stoji rodice uz nejezdi technicka na ni je platna potreboval bych radu za kolik by se dala prodat a jestli to ma cenu vubec prodavat kdyz tak fotky ukazu az je najdu dik za kazdou radu.

Re: toyota po rodicich
Zajel bych s ní k prodejci TOYOTA,třeba by jí koupili do autosalonu 
http://www.cardomain.com/ride/3171882/1 ... a-corolla/

http://www.cardomain.com/ride/3171882/1 ... a-corolla/
Carina II (r.v.1989)
RAV 4 (1996)
SUZUKI LS 650 Savage (chopper) -2001
Corolla 1,4 HB (1999)
SUZUKI Grand Vitara 1,6 (2005)
Corolla Verso Sol 2,0 D4D (2004)
AYGO 1.0 2010
Verso 1,6 Active (2013)
MR2 SW20 (1991)
Rejži a nic jinýho!

RAV 4 (1996)
SUZUKI LS 650 Savage (chopper) -2001
Corolla 1,4 HB (1999)
SUZUKI Grand Vitara 1,6 (2005)
Corolla Verso Sol 2,0 D4D (2004)
AYGO 1.0 2010
Verso 1,6 Active (2013)
MR2 SW20 (1991)
Rejži a nic jinýho!
Hoď sem fotku a lokalitu  

auto stoji u ridicu ve fricovicich okr.FM pristi tyden tam pojedu tak to nafotim.jo a podle technicaku je  vyrobena v.r1990 a dovoz je v.r1990 z japonska byl to dar od nejake japonske firmy za nejakou zakazku pro reditele nejakeho podniku znamy od rodicu to od nej koupil a pak to koupily rodice.v aute krom baterky a radia je vse puvodni a funkcni.

je to to same auto akorat ve stribrne barve takze pristi tyden tu hodim fotky

- Přílohy
- 

- toyota.jpg
- (100.93 KiB) Staženo 2429 x

Tohle ale není 1979  
To se vyrábělo do roku 1992. Tuším od osmdesátého sedmého.

To se vyrábělo do roku 1992. Tuším od osmdesátého sedmého.
- Aleš Kryštof
- Člen Týmu
Jo tuhle krásku mám doma taky  Záleží na stavu a najetých km. Já mám svoji s 52 000km jako novou za 30 000,- plus 10 000,- Ekodaň ( záleží jestli je karbec nebo stříkačka)
  Záleží na stavu a najetých km. Já mám svoji s 52 000km jako novou za 30 000,- plus 10 000,- Ekodaň ( záleží jestli je karbec nebo stříkačka)

Záleží na stavu a najetých km. Já mám svoji s 52 000km jako novou za 30 000,- plus 10 000,- Ekodaň ( záleží jestli je karbec nebo stříkačka)
  Záleží na stavu a najetých km. Já mám svoji s 52 000km jako novou za 30 000,- plus 10 000,- Ekodaň ( záleží jestli je karbec nebo stříkačka)Re: toyota po rodicich
jo je to krasne auto a zena rekla ze si ho necha takze zustane doma jako nahradni auto kdyz se ji pokazi jeji astra at ma cim jezdit  dik za rady.
 dik za rady.

dik za rady.
 dik za rady.Re: toyota po rodicich
nevidim v tom problem nechame si ji bude to treti auto u baraku je v perfektnim stavu jako rezervni bude stacit me se stim taky dobre jezdi je ziva a nema spatnou spotrebu rozhodne lepsi nez ma felinka ele ta zrekonstruovala barak a vozi drevo takze spotreba tam je vyzsi

Takhle by jsem to neřešil - Astra je sráč. Nechal by jsem si Corollu a to co by jsem ušetřil za pojistku a opravy na Astře by jsem nasypal do Corolly (menší servisek a prohlídka všeho důležitýho) a bude sloužit další desetiletí. S Astrou tě nic dobrýho nečekápepa11 píše: ..........kdyz se ji pokazi jeji astra at ma cim jezdit .............
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...

- Aleš Kryštof
- Člen Týmu
Nechat si corollu není rozhodně na škodu ,ale jako zálohu ? Spíš bych zrušil tu astru  Protože ač je ta Toyotka stará bude jezdit bez problémů
 Protože ač je ta Toyotka stará bude jezdit bez problémů 

astra zustava taky doma ikdyz je to 2005 ale g rada 1,6-100k kombi-mame 3deti takze se nam rozroste vozovy park jo a kte pojistce jak sem ji kupoval tak meli v bazaru akci 50proc.slevu na pojisteni takze platim nejakych 1300kc rocne takze v pohode (vozovy park astra,felina,zustava toyota,a misto feliny prijde patrol jako pracant na vozeni dreva)  

ten 4 runer nevypada spatne tet sem narazil na jednoho co to prodava (70000)ale je nekde z plzne to je moc daleko pro me pres celou republiku aby to nedopadlo jako ze vsemi terenaky co sem se jel podivat z ani jednim bych nedojel domu takovy byl jejich stav (napr.svarovane ramy,ale vetsinou prevodovky v haji,turbo ani neberu jako zavadu ´bo pocitam ze to po koupi budu muset nechat z repasovat)