Ked som zistoval moznosti, oslovil ma Mocal. Otvory maju na AN10, termostaty aj externe. Cenu setu som vypocital zhruba na 200-250eur. Z US mam moznost kupit pouzity, no tiez znackovy set, (derale sandwich, earls chladic 16 radovy), zhruba za polovicnu cenu. Fittingy ma 3/8 NPT, co zodpoveda AN8, nie AN6, ako som si myslel. Kedze Lotus z vyroby pouziva AN10 a ludia lubia zvacsovat na AN12, pride mi uz aj ta AN8 malo, no mozno pouzitelna. Nechapem ako je mozne, ze ludia funguju aj na AN6.. to budu zrejme sem-tam tie rozklepane ojnicky, zodrate vacky a pod...

neviem.. Ten sandwich co mam doma, je uz o level dalej v extremoch
Musim ale povedat, ze Oil 2 Water sa mi celkom pozdava. Navyse, na ceste uz je aj Mishimoto chladic na vodu a mam aj TRD termostat, s teplotou otvarania cca -10st oproti origo. Takze voda by to hravo pohltila. Laminova = Mocal, co pozeram.. Len ta cena je o nieco vyssia, to je fakt
Ake velkosti by si doporucil v pripade O2W? Nejaky konkretny typ?
Intercooler A2W som mal moznost kupit komplet kit, vratane nadrze atd, na Celicu za 1000$. Mimo ine by mi to vyriesilo hromadu neprijemnych problemov s miestom, no je to polozka, ktora uz presahuje to, co som ochotny za taky upgrade investovat..