2,2 D4D 110 KW - filtry - jaké
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
2,2 D4D 110 KW - filtry - jaké
Zdavím Vás. Mám jednoduchou otázku. Jaké používáte filtry naftové, vzduchové a olejové? MANN-Filter, Bosch?? Děkuji za radu. Vospi
Avensis combi T25 D4D 150 ps, executive navi 12-2008
Re: 2,2 D4D 110 KW - filtry - jaké
Naftovej jedině originál.U vzduchovýho a olejovýho už je tak nějak šumák co vezmeš.vospi píše:Zdavím Vás. Mám jednoduchou otázku. Jaké používáte filtry naftové, vzduchové a olejové? MANN-Filter, Bosch?? Děkuji za radu. Vospi
Toyota Avensis 2006 2.2 D-CAT 130KW
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Naftový, olejový Micro / Un ( jpn - denso ), kabinák a vzducháč beru vždy to nejlevnější na trhu, stejně to mením co 10k nekdy i dříve..
Na vzducháči taky dost záleží, každý má jinou propustnost a ty levnější nepropustí tolik vzduchu. S lepším filtrem mi vždycky táhlo auto líp.

Proboha tomu snad sám nevěříš. Ať vezmeš vzducháč za 300kč nebo 700kč,na výkonu to nepoznáš. Rozdíly v propustnosti jsou tak minimální že to prostě znát není.Kubais píše:Na vzducháči taky dost záleží, každý má jinou propustnost a ty levnější nepropustí tolik vzduchu. S lepším filtrem mi vždycky táhlo auto líp.
Toyota Avensis 2006 2.2 D-CAT 130KW
Nikoho přesvědčovat nepotřebuju, ať si tam každý dává co uzná za vhodné.
Proč ale s levným paliváček i stoupne spotřeba?Taky různá propustnost. To samé bude i u ostatních filtrů. Pak třeba zkus si vzít do ruky uhlíkový kabináč od Mannu a třeba ze Starline a taky hned poznáš rozdíl, ten Mann je pomalu 2x těžší díky tomu uhlíku.
Proč ale s levným paliváček i stoupne spotřeba?Taky různá propustnost. To samé bude i u ostatních filtrů. Pak třeba zkus si vzít do ruky uhlíkový kabináč od Mannu a třeba ze Starline a taky hned poznáš rozdíl, ten Mann je pomalu 2x těžší díky tomu uhlíku.

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Palivák je kapitola sama o sobe, ale u vzducháče to opravdu neplatí. Vyšší propustnost znamená i více nasáteho bordelu, takže uplne top to není. Zároven filtr který má vyšší filtrační schopnost se rychleji zanáší ( to už jde výkon poznat ) ale to je spíše plus než mínus..
Takže sportovní vložky filtru jedou líp vlastně jen proto, že to mají v názvu
Ojoj