Pomôžte mi si splniť svoj sen AE86 :)

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
ivan70
Člen Týmu

Pomôžte mi si splniť svoj sen AE86 :)

Příspěvek od ivan70 »

Zdravím páni ,
mám jeden jediný sen a tým je AE86 :) snažím sa kúpiť nejakú ae86 za cenu ktorá sa dá zniesť . Nič podobné cene 8000 eur ako väčšinou nájdete na stránkach mobile.de . Bol by som ochotný za ňu dať okolo 3500 eur . Neočakávam od takej ceny nejak extra dobrý stav . Pretože som mechanik a chcem si ku porobiť sám :) myslím že to chápete :) Lenže je veľmi tažké ju zohnať tak som si myslel že by ste mi s tým možno vedeli pômocť :) Dovoz z krajiny mimo Slovenska a Česka by mi nerobil problém . Takže prosím Vás pomôžte mi nejakú tu corollku najsť a mám ešte jednu podmienku chcem Hatchback .
S pozdravom Ivan :)
Toyota Corolla AE86
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

rad bych ti pomohl, ale bohužel jakmile na nejakou narazím, okamžite ji tahnu k nám.
robo ae
Člen Týmu

Re: Pomôžte mi si splniť svoj sen AE86 :)

Příspěvek od robo ae »

ivan, poslal som ti SZ :)
uruem
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uruem »

Volá mi takhle pán že má v garáži nějakou starou corollu, že se jí chce zbavit. Přijedu a ejhle ona to ae86. Říkám kolik za ní chcete on 10k je to starý krám. Tak si vezu ae86 domu.

Jo pak jsem se probudil.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

uruem píše:Volá mi takhle pán že má v garáži nějakou starou corollu, že se jí chce zbavit. Přijedu a ejhle ona to ae86. Říkám kolik za ní chcete on 10k je to starý krám. Tak si vezu ae86 domu.

Jo pak jsem se probudil.
Divil by ses ale polovina majitelu co k nám jezdí s AE86 k ní přisly práve takovýmhle zpusobem... kolikrát i za méně než pulku toho o čem se ti zdálo :)
Odpovědět

Zpět na „Corolla“