mám jeden jediný sen a tým je AE86
 snažím sa kúpiť nejakú ae86 za cenu ktorá sa dá zniesť . Nič podobné cene 8000 eur ako väčšinou nájdete na stránkach mobile.de . Bol by som ochotný za ňu dať okolo 3500 eur . Neočakávam od takej ceny nejak extra dobrý stav . Pretože som mechanik a chcem si ku porobiť sám
 snažím sa kúpiť nejakú ae86 za cenu ktorá sa dá zniesť . Nič podobné cene 8000 eur ako väčšinou nájdete na stránkach mobile.de . Bol by som ochotný za ňu dať okolo 3500 eur . Neočakávam od takej ceny nejak extra dobrý stav . Pretože som mechanik a chcem si ku porobiť sám  myslím že to chápete
 myslím že to chápete  Lenže je veľmi tažké ju zohnať tak som si myslel že by ste mi s tým možno vedeli pômocť
 Lenže je veľmi tažké ju zohnať tak som si myslel že by ste mi s tým možno vedeli pômocť  Dovoz z krajiny mimo Slovenska a Česka by mi nerobil problém . Takže prosím Vás pomôžte mi nejakú tu corollku najsť a mám ešte jednu podmienku chcem Hatchback .
 Dovoz z krajiny mimo Slovenska a Česka by mi nerobil problém . Takže prosím Vás pomôžte mi nejakú tu corollku najsť a mám ešte jednu podmienku chcem Hatchback . S pozdravom Ivan