Pomoooc!!! Okradli mě a potřebju okna!!

vše ohledně modelové řady Celica
Petr Šlapák
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Pomoooc!!! Okradli mě a potřebju okna!!

Příspěvek od Petr Šlapák »

Mám hroznej pech!! V sobotu ráno mě nějakej Šmejd vyčoroval moji cecilku.Byl to nejspíš nákej sfetovanej idiot, protože rozmlátil levej trojuhelníček a asi nevěděl jak to odemknout tak vzal i okno ve dveřích.Ukradl radio bez panelu,pouta a jedno CDecko z 60 které tam mám."asi mu chybělo do sbírky" !! Nechal tam holici strojek za 3000 a hodinky které maji asi větší cenu než to radio.Nemáte někdo ty okenka prosím??Je to dost akutní!
Celica 5 gen. 1,6 EFI - 4A-FE
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Tak to mas blby.. Nemam je, ale vim kdo by je mohl mit.. Od BRunnera jsem si bral elektriku do oken, tak by mohl mit ty okna.. zkus mu napsat..
Celica 1,6STi
Obrázek
Petr Šlapák
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Jo super díkes!! :) Nechci bejt vlezlej, ale ještě meě zajímá kontakt na něj a pak odkud je.Díky za odpověď. :D
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

posli mu sz. a on se ti ozve..
Celica 1,6STi
Obrázek
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

Petr: Zlodějský svině, ruce zlámat!
Pokud "Draheničky 15" je tvá přesná adresa, raději bych to taky změnil, abys nepřišel i o auto :cry:
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

jojo proč si každej kretén nehledí svého to by byl krásný život
RAV4 D-CAT
saus
Řidič

Příspěvek od saus »

Jj, tak temhle sem si prošel taky, rozmlácený boční okno :mad: Naštěstí mi tenkrát nic neukradli, zahnal je alarm. Nechápu proč někdo rozbijí okno když tam bliká červená dioda alarmu :roll:. Asi to ale bude tím že si tu diodu dává každý druhý do auta jako atrapu :?.
Celica 4WD turbo 5.gen
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

dobrá rada

Příspěvek od micron »

kup si černý anti UV folie na okna /teda nech si to někde kvalitně udělat... nedostaneš rakovinu a hlavně: feťáci nelezou tam, kam neviděj, protože viděj jen obraz svýho vysmaženýho ksichtu v okně...zrcadle, + lidi se ti přestanou motat kolem auta...základní instinkt bojej se tmy. + nic nenechávat i přes to nikdy v autě... můžeš bejt ještě rád, že ti neponičil interier... mojí celdu taky smažka navštívila 4 roky back... ale ta spoušť... teda voser shánět díly.... usekat prsty jako Jakuza. :evil:
čelní sklo 50 optimum
ostatní tmavší...a budeš night rider :D

+ má to i další výhody: tepelná izolace, zvuková akustika, nevyšisovanej interier, nikdo se nepořeže o kousky skla při havárii, radary nezájem, žádný fotky, žádný záznamy, žádný pokuty, žádný důkazy a další nejen tedy estetický vychytávky... ale na ty musíš přijít sám.

ps: už sem volal cajty 3x na "podivný individua" v sobotu, neděli kolem 5h ráno, co se motaly po parkovišti... chytli je... ale pozorováním sem se něco naučil: koukaj do každýho auta, ale vyhybaj se autům, který jsou zatmavený... maj strach a naděláno v gatích tj. stres a strach. Takže psychologie funguje 100% i u těhle narušených jedinců. Blikátka jsou na nic a alarmy taky. 0rientujou se jen podle toho jestli něco ve svým krtkovským stavu viděj nebo ne. :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

já bych spíš řekl že se vyhnou oknum s fólií kvůli tomu že to okne do přecejen hůř rozbít, takže mu to ztíží a prodlouží práci
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

to taky

Příspěvek od micron »

ale stejně... proč by to rozbíjel...když o kus dál vidí přesně "pro co jde" a ještě mu tam krásně bliká blikátko co kvalitně osvětluje celej interier, "aby lépe viděl" a u tebe vidí prdlajs :idea: Dark soul
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoooc!!! Okradli mě a potřebju okna!!

Příspěvek od Diablo »

Petr Šlapák píše:Mám hroznej pech!! V sobotu ráno mě nějakej Šmejd vyčoroval moji cecilku.Byl to nejspíš nákej sfetovanej idiot, protože rozmlátil levej trojuhelníček a asi nevěděl jak to odemknout tak vzal i okno ve dveřích.Ukradl radio bez panelu,pouta a jedno CDecko z 60 které tam mám."asi mu chybělo do sbírky" !! Nechal tam holici strojek za 3000 a hodinky které maji asi větší cenu než to radio.Nemáte někdo ty okenka prosím??Je to dost akutní!
Takhle to dělaj veverky,něco ti čmajznou a nechaj ti tam ořech (čenž).
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoooc!!! Okradli mě a potřebju okna!!

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

Diablo píše: Takhle to dělaj veverky,něco ti čmajznou a nechaj ti tam ořech (čenž).
že by si veverka šla vyzkoušet jak by se jí bydlelo v celice,a když zjistila že nic moc, tak si vzala domů rádio bez panelu? :shock: 8)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Petr Šlapák
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Je fakt že jsem to měl zaprkované pod stromem, ale ta veverka?? :? To by ji muselo být kus, aby uzvedla dlažební kostku a rozmlátila to. :lol: Mno ale už mám okénka jako nové tak už zbývá jen to rádio.
Ale už na to ser... a koupím ňejakou hroznou mrd... ,protože bych byl pak akorát nasr.. když se něco podobného stane. :mad:
red
Řidič

Příspěvek od red »

A nejsou ty veverky cerny? :lol:
vcelka V4-2.0 93 (prodano)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
Petr Šlapák
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

:? Vidíš já jsem uplně zapoměl na to že taky existujou i černý veverky a to jsem myslivec!! Tak teď se trošku stydím. :oops:
Odpovědět

Zpět na „Celica“