Pomoooc!!! Okradli mě a potřebju okna!!
- Petr Šlapák
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Pomoooc!!! Okradli mě a potřebju okna!!
Mám hroznej pech!! V sobotu ráno mě nějakej Šmejd vyčoroval moji cecilku.Byl to nejspíš nákej sfetovanej idiot, protože rozmlátil levej trojuhelníček a asi nevěděl jak to odemknout tak vzal i okno ve dveřích.Ukradl radio bez panelu,pouta a jedno CDecko z 60 které tam mám."asi mu chybělo do sbírky" !! Nechal tam holici strojek za 3000 a hodinky které maji asi větší cenu než to radio.Nemáte někdo ty okenka prosím??Je to dost akutní!
Celica 5 gen. 1,6 EFI - 4A-FE
- Petr Šlapák
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Petr: Zlodějský svině, ruce zlámat!
Pokud "Draheničky 15" je tvá přesná adresa, raději bych to taky změnil, abys nepřišel i o auto
Pokud "Draheničky 15" je tvá přesná adresa, raději bych to taky změnil, abys nepřišel i o auto

Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
-
- Věčnej rejpal
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
dobrá rada
kup si černý anti UV folie na okna /teda nech si to někde kvalitně udělat... nedostaneš rakovinu a hlavně: feťáci nelezou tam, kam neviděj, protože viděj jen obraz svýho vysmaženýho ksichtu v okně...zrcadle, + lidi se ti přestanou motat kolem auta...základní instinkt bojej se tmy. + nic nenechávat i přes to nikdy v autě... můžeš bejt ještě rád, že ti neponičil interier... mojí celdu taky smažka navštívila 4 roky back... ale ta spoušť... teda voser shánět díly.... usekat prsty jako Jakuza. 
čelní sklo 50 optimum
ostatní tmavší...a budeš night rider
+ má to i další výhody: tepelná izolace, zvuková akustika, nevyšisovanej interier, nikdo se nepořeže o kousky skla při havárii, radary nezájem, žádný fotky, žádný záznamy, žádný pokuty, žádný důkazy a další nejen tedy estetický vychytávky... ale na ty musíš přijít sám.
ps: už sem volal cajty 3x na "podivný individua" v sobotu, neděli kolem 5h ráno, co se motaly po parkovišti... chytli je... ale pozorováním sem se něco naučil: koukaj do každýho auta, ale vyhybaj se autům, který jsou zatmavený... maj strach a naděláno v gatích tj. stres a strach. Takže psychologie funguje 100% i u těhle narušených jedinců. Blikátka jsou na nic a alarmy taky. 0rientujou se jen podle toho jestli něco ve svým krtkovským stavu viděj nebo ne.

čelní sklo 50 optimum
ostatní tmavší...a budeš night rider

+ má to i další výhody: tepelná izolace, zvuková akustika, nevyšisovanej interier, nikdo se nepořeže o kousky skla při havárii, radary nezájem, žádný fotky, žádný záznamy, žádný pokuty, žádný důkazy a další nejen tedy estetický vychytávky... ale na ty musíš přijít sám.
ps: už sem volal cajty 3x na "podivný individua" v sobotu, neděli kolem 5h ráno, co se motaly po parkovišti... chytli je... ale pozorováním sem se něco naučil: koukaj do každýho auta, ale vyhybaj se autům, který jsou zatmavený... maj strach a naděláno v gatích tj. stres a strach. Takže psychologie funguje 100% i u těhle narušených jedinců. Blikátka jsou na nic a alarmy taky. 0rientujou se jen podle toho jestli něco ve svým krtkovským stavu viděj nebo ne.

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
to taky
ale stejně... proč by to rozbíjel...když o kus dál vidí přesně "pro co jde" a ještě mu tam krásně bliká blikátko co kvalitně osvětluje celej interier, "aby lépe viděl" a u tebe vidí prdlajs
Dark soul

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Diablo
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoooc!!! Okradli mě a potřebju okna!!
Takhle to dělaj veverky,něco ti čmajznou a nechaj ti tam ořech (čenž).Petr Šlapák píše:Mám hroznej pech!! V sobotu ráno mě nějakej Šmejd vyčoroval moji cecilku.Byl to nejspíš nákej sfetovanej idiot, protože rozmlátil levej trojuhelníček a asi nevěděl jak to odemknout tak vzal i okno ve dveřích.Ukradl radio bez panelu,pouta a jedno CDecko z 60 které tam mám."asi mu chybělo do sbírky" !! Nechal tam holici strojek za 3000 a hodinky které maji asi větší cenu než to radio.Nemáte někdo ty okenka prosím??Je to dost akutní!
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD

- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoooc!!! Okradli mě a potřebju okna!!
že by si veverka šla vyzkoušet jak by se jí bydlelo v celice,a když zjistila že nic moc, tak si vzala domů rádio bez panelu?Diablo píše: Takhle to dělaj veverky,něco ti čmajznou a nechaj ti tam ořech (čenž).

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- Petr Šlapák
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Je fakt že jsem to měl zaprkované pod stromem, ale ta veverka??
To by ji muselo být kus, aby uzvedla dlažební kostku a rozmlátila to.
Mno ale už mám okénka jako nové tak už zbývá jen to rádio.
Ale už na to ser... a koupím ňejakou hroznou mrd... ,protože bych byl pak akorát nasr.. když se něco podobného stane.

Ale už na to ser... a koupím ňejakou hroznou mrd... ,protože bych byl pak akorát nasr.. když se něco podobného stane.

Celica 5 gen. 1,6 EFI - 4A-FE
- Petr Šlapák
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele: