pokud si tam chceš dávat LED diody tak musíš sehant nějaký co rozptylujou světlo, všechny vysocesvítivý sou totiž dělaný aby svítily "bodově", buď kup nějaký co nejsou čirý(ale ty zase mívaj prdlačku svítivost) nebo musíš to světlo nějak rozptýlit. nebo tam narvy azse žárovičky, ale sehnat na ěn návlečky v červený bude asi velkej problém, ještě je možnost - skoro na každym Tuning srazu sem viděl jak prodávaj žárovičky stříknutý různejma barvama, ale nevim jak dlouho to vydrží bejt pěkný, třebas se to taky za chvíli vysvítíPetr píše:lidi nevíte náhodou co tam dát za diody nebo žárovky do podsvícení palubky na 5.gen zkoušel jsem návleky červený po půl roce se vypálí a svítíto bíle pak jsem koupil diody červený to zase svítí slabě i když jsem to dal na maximu tak nevím jestli existuje něco lepšího nemáte s tím zkušenosti poradte chci jen červený podsvícení pod těma tlačítkama jak je topení tam je to v poho to svítí pořád pěkně červeně ale palubka jako taková myslím otačkoměr atd. to nevím co s tím zajímavý že ty původní zelený návleky jsou parádní i po16 letech maj to ti japonci vymakaný že se to nevypálí asi nějaká lepší guma nebo co?