U aut co jsem mel driv jsem daval vzdycky jenom lamelu a jednou vlastne lozisko

Jen originál a jen druhovýrobaJolly píše:Mám nalítáno nějakých 135000 km a už se mi začíná špatně řadit.![]()
Asi to vypadá na včasnou výměnu spojky.Nevíte,kolik taková sranda stojí a kde se dá sehnat? A jsou jen originál sady,nebo jen druhovýroba??
no po 135tis. km to je svym způsobem celkem brzo, asi nebudeš ten co brzdí provoz:) nebo ho právě při rozjezdech brzdíváš možná moc:)Jolly píše:Mám nalítáno nějakých 135000 km a už se mi začíná špatně řadit.![]()
Asi to vypadá na včasnou výměnu spojky.Nevíte,kolik taková sranda stojí a kde se dá sehnat? A jsou jen originál sady,nebo jen druhovýroba??
O.K. Taky se mi zdálo,že toto není příčina odcházející spojky. To byla rada od jednoho mechanika..ombre píše:Jen originál a jen druhovýrobaJolly píše:Mám nalítáno nějakých 135000 km a už se mi začíná špatně řadit.![]()
Asi to vypadá na včasnou výměnu spojky.Nevíte,kolik taková sranda stojí a kde se dá sehnat? A jsou jen originál sady,nebo jen druhovýroba??. Existuje obé.
Nicméně 135000 nemusí být zas tak moc a obávám se, že pokud ti to špatně řadí, mohou být špatné synchrony, nebo řadicí táhla, ale i zavzdušněný okruh spojky. Každopádně sjetá nejspíš nebude, to nastává problém opačný, řadí se velmi dobře, ale spojka začíná klouzat a "bere" až nahoře, tzn. do prokluzu jde brzy, pár cm po sešlápnutí.
přidáno: odkazy na eshopy: http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=3048
Ty vogo,ani nevím.ombre píše:2 jolly: a neměnil jsi v poslední době olej v převodovce???