chiptuning
chiptuning
zdravim, chtel bych se zeptat jestli jde zvednout vykon u toyoty avensis 1.6 vvti rok 2001
Jo jo všechny upravy motoru by měli být trestné stejně tak historie chyb v řídící jednotce by měla být nedotknutelná. Nedávno jsem vyslechl rozhovor dvou maníků kdy ten jeden se ptal druhého jestli neví o někom kdo by mu smazal z řídící jednotky chybové hlášky protože chce auto prodat -jednalo se o starší BMV. Stejně tak stáčení km mělo být trestné od doby výroby prvního automobilu.
Avensis 2.2 D-cat
ještě bych zmínil adekvátní úpravu brzd a podvozku celkově, jinak souhlasím s názorem, že úpravy pouze na motoru by se měly trestat, to jsou nápady kupovat si stokoňový auto, když chci dvěstěkoňový.... teda ne že bych si myslel, že se nějakym bastlenim nechá dosáhnout nějakýho výraznýho navýšeníaczasa píše:Neberte mu iluzi....
Vyměnit sání za houbu, dát leštěné de-cat svody, nerez custom výfuk, simulátor lambdy, jednotku apexi, lít tam N98 a třeba za těch 70k Kč dostane navíc 7 - 10 koní proti sérii....
Avensis T25 2oo4, 2.o vvti combi
Corolla E12 2oo6, 1.6 vvti 5 door hatchback
už tam budem? jo, je to blízko!
Corolla E12 2oo6, 1.6 vvti 5 door hatchback
už tam budem? jo, je to blízko!
re
ježíš marjá vy jste nikdo nezažili to nutkání že když si mladej kluk koupí auto tak po nejakem čase chce nejakým způsobem zvýšit výkon svého auta když si ho vypiplá aniž by měl koupit jiné výkonnější.to jsou rady jak vy*** mi řit,kup si výkonější ty woe.byli doby kdy jsem přemýšlel jak nainstalovat na ave 1,6 kotoučové brzdy na zadní nápravu protože se mi nelíbyli bubny. ale to už je dávno pryč takže ho uplně chápu proč chce řešit jestli nejde nahodou zvednout výkon u jeho auta.určitě to jde ale výsledek nebude nijak oslnujicí ale chce to velkou investici
T25 85kw
ex.corolla ts 141kw
ex.corolla ts 141kw
Re: re
Tady se někdo rozohnil tak, že to odnesla totálně češtinatrca píše:ježíš marjá vy jste nikdo nezažili to nutkání že když si mladej kluk koupí auto tak po nejakem čase chce nejakým způsobem zvýšit výkon svého auta když si ho vypiplá aniž by měl koupit jiné výkonnější.to jsou rady jak vy*** mi řit,kup si výkonější ty woe.byli doby kdy jsem přemýšlel jak nainstalovat na ave 1,6 kotoučové brzdy na zadní nápravu protože se mi nelíbyli bubny. ale to už je dávno pryč takže ho uplně chápu proč chce řešit jestli nejde nahodou zvednout výkon u jeho auta.určitě to jde ale výsledek nebude nijak oslnujicí ale chce to velkou investici

Re: re
ja sem asi divnej ale jako mladej kluk sem si koupil Vectru 1,6 55kW a muj hlavni zajem byl upravit to tak aby to nezralo a veslo se tam co nejvic kramutrca píše:ježíš marjá vy jste nikdo nezažili to nutkání že když si mladej kluk koupí auto tak po nejakem čase chce nejakým způsobem zvýšit výkon svého auta když si ho vypiplá aniž by měl koupit jiné výkonnější.to jsou rady jak vy*** mi řit,kup si výkonější ty woe.byli doby kdy jsem přemýšlel jak nainstalovat na ave 1,6 kotoučové brzdy na zadní nápravu protože se mi nelíbyli bubny. ale to už je dávno pryč takže ho uplně chápu proč chce řešit jestli nejde nahodou zvednout výkon u jeho auta.určitě to jde ale výsledek nebude nijak oslnujicí ale chce to velkou investici

EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi