chiptuning

vše ohledně modelové řady Avensis
banderas
Člen Týmu

chiptuning

Příspěvek od banderas »

zdravim, chtel bych se zeptat jestli jde zvednout vykon u toyoty avensis 1.6 vvti rok 2001
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Jednou to doufám bude trestný čin a budou se za to sekat ruce 8)
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

nejlip zvednes vykon vymenou za silnejsi auto
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Neberte mu iluzi....
Vyměnit sání za houbu, dát leštěné de-cat svody, nerez custom výfuk, simulátor lambdy, jednotku apexi, lít tam N98 a třeba za těch 70k Kč dostane navíc 7 - 10 koní proti sérii....
Back in Czech.
Atreides6
Manager Týmu

Příspěvek od Atreides6 »

Jo jo všechny upravy motoru by měli být trestné stejně tak historie chyb v řídící jednotce by měla být nedotknutelná. Nedávno jsem vyslechl rozhovor dvou maníků kdy ten jeden se ptal druhého jestli neví o někom kdo by mu smazal z řídící jednotky chybové hlášky protože chce auto prodat -jednalo se o starší BMV. Stejně tak stáčení km mělo být trestné od doby výroby prvního automobilu.
Avensis 2.2 D-cat
shediwey
Navigátor

Příspěvek od shediwey »

KarlosCZ píše:nejlip zvednes vykon vymenou za silnejsi auto
jj, to samý jsem tady jednomu před časem taky radil, že se lidi na takový kraviny nevyprdnou
Avensis T25 2oo4, 2.o vvti combi
Corolla E12 2oo6, 1.6 vvti 5 door hatchback

už tam budem? jo, je to blízko!
shediwey
Navigátor

Příspěvek od shediwey »

aczasa píše:Neberte mu iluzi....
Vyměnit sání za houbu, dát leštěné de-cat svody, nerez custom výfuk, simulátor lambdy, jednotku apexi, lít tam N98 a třeba za těch 70k Kč dostane navíc 7 - 10 koní proti sérii....
ještě bych zmínil adekvátní úpravu brzd a podvozku celkově, jinak souhlasím s názorem, že úpravy pouze na motoru by se měly trestat, to jsou nápady kupovat si stokoňový auto, když chci dvěstěkoňový.... teda ne že bych si myslel, že se nějakym bastlenim nechá dosáhnout nějakýho výraznýho navýšení
Avensis T25 2oo4, 2.o vvti combi
Corolla E12 2oo6, 1.6 vvti 5 door hatchback

už tam budem? jo, je to blízko!
trca
Manager Týmu

re

Příspěvek od trca »

ježíš marjá vy jste nikdo nezažili to nutkání že když si mladej kluk koupí auto tak po nejakem čase chce nejakým způsobem zvýšit výkon svého auta když si ho vypiplá aniž by měl koupit jiné výkonnější.to jsou rady jak vy*** mi řit,kup si výkonější ty woe.byli doby kdy jsem přemýšlel jak nainstalovat na ave 1,6 kotoučové brzdy na zadní nápravu protože se mi nelíbyli bubny. ale to už je dávno pryč takže ho uplně chápu proč chce řešit jestli nejde nahodou zvednout výkon u jeho auta.určitě to jde ale výsledek nebude nijak oslnujicí ale chce to velkou investici
T25 85kw
ex.corolla ts 141kw
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

My se ale nebavíme o zlepšování parametrů auta. My se bavíme o chiptuningu 8)
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Honza K.
Manager Týmu

Re: re

Příspěvek od Honza K. »

trca píše:ježíš marjá vy jste nikdo nezažili to nutkání že když si mladej kluk koupí auto tak po nejakem čase chce nejakým způsobem zvýšit výkon svého auta když si ho vypiplá aniž by měl koupit jiné výkonnější.to jsou rady jak vy*** mi řit,kup si výkonější ty woe.byli doby kdy jsem přemýšlel jak nainstalovat na ave 1,6 kotoučové brzdy na zadní nápravu protože se mi nelíbyli bubny. ale to už je dávno pryč takže ho uplně chápu proč chce řešit jestli nejde nahodou zvednout výkon u jeho auta.určitě to jde ale výsledek nebude nijak oslnujicí ale chce to velkou investici
Tady se někdo rozohnil tak, že to odnesla totálně čeština :) A takový krásný jazyk to máme....
TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW (12/2006)Obrázek
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Re: re

Příspěvek od KarlosCZ »

trca píše:ježíš marjá vy jste nikdo nezažili to nutkání že když si mladej kluk koupí auto tak po nejakem čase chce nejakým způsobem zvýšit výkon svého auta když si ho vypiplá aniž by měl koupit jiné výkonnější.to jsou rady jak vy*** mi řit,kup si výkonější ty woe.byli doby kdy jsem přemýšlel jak nainstalovat na ave 1,6 kotoučové brzdy na zadní nápravu protože se mi nelíbyli bubny. ale to už je dávno pryč takže ho uplně chápu proč chce řešit jestli nejde nahodou zvednout výkon u jeho auta.určitě to jde ale výsledek nebude nijak oslnujicí ale chce to velkou investici
ja sem asi divnej ale jako mladej kluk sem si koupil Vectru 1,6 55kW a muj hlavni zajem byl upravit to tak aby to nezralo a veslo se tam co nejvic kramu 8)
delixxl
Navigátor

Příspěvek od delixxl »

Na svém autě koupeném za své peníze si snad každý může upravit kdy chce a co chce.. :!:
Avensis T-27,1.8- 108kw,combi,LPG, 2012.
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Jiste, ale musi pritom dodrzet vsechny legislativni pozadavky, jako napriklad homologaci, autenticnost, schvaleni nehomologovanych zmen..... Jinak to nemuze provozovat v mistech platnosti silnicniho zakona.
Back in Czech.
delixxl
Navigátor

Příspěvek od delixxl »

tak si koupí homologované věci, zbytek si nechá schválit a nebo se nato vykašle stejně jako půlka národa... když bude chtít nitro,bude nitro... když má nato vatu, tak si to nechá vytunit,pozlatit,opancéřovat...... hold každý má jiné rozpočty a koníčky... :)
Avensis T-27,1.8- 108kw,combi,LPG, 2012.
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

tak hlavne potom nebrecet az ho PCR doprovodi na STK :-)
Odpovědět

Zpět na „Avensis“