...mam 1.8 VVti a mám takový dotaz....při určitých otáčkách je cosi slyšet ze předu takový klepání...nemáte s tim nekdo zkušenosti ?...děkuji za odpovědi...dámy a pánové
...mam 1.8 VVti a mám takový dotaz....při určitých otáčkách je cosi slyšet ze předu takový klepání...nemáte s tim nekdo zkušenosti ?...děkuji za odpovědi...dámy a pánové 
 Tipl bych si, že mu vaděj určitý otáčky.
 Tipl bych si, že mu vaděj určitý otáčky.Myslim, ze se Ti kluci snazili naznacit, ze jsi nedodal v podstate vubec zadne info. Otacky? Jde to replikovat i na volnobeh, nebo jen v zaberu? Pripadne si do auta nekoho posad, at drzi plyn kdy to klepe, a otevri kapotu a zjisti odkud to je. Projevuje se to jen klepanim, nebo nejake vedlejsi ucinky? (netahne, dusi se, atd.) Modifikace?DaweCelicaT23 píše:díky za odpovědi...moc ste mi pomohli...
 ...tak já čekal že někdo s tim už měl zkušenost...já to napsal z toho duvodu...že už sem tu někde videl podobný příspěvek ale už ho nemužu najít
...tak já čekal že někdo s tim už měl zkušenost...já to napsal z toho duvodu...že už sem tu někde videl podobný příspěvek ale už ho nemužu najít  
  tak sem to zkusil...jj upřímne řečeno debi.... otázka
 tak sem to zkusil...jj upřímne řečeno debi.... otázka  uznám...
 uznám... ale zkusil sem estli se nekdo uchytí....na volnobeh to nedela,...dyž se rozjedu tak 2-3-4 kvalty pak to přehlužší motor
 ale zkusil sem estli se nekdo uchytí....na volnobeh to nedela,...dyž se rozjedu tak 2-3-4 kvalty pak to přehlužší motor