Klepání či co...
- DaweCelicaT23
- Člen Týmu
Klepání či co...
Zdrawim všechny Celicy ...mam 1.8 VVti a mám takový dotaz....při určitých otáčkách je cosi slyšet ze předu takový klepání...nemáte s tim nekdo zkušenosti ?...děkuji za odpovědi...dámy a pánové
Celica T23, 1,8 Vti
A zkusil jsi nadzvednout kapotu? Třeba je to kurva trpaslík s kladívkem. Tipl bych si, že mu vaděj určitý otáčky.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
- DaweCelicaT23
- Člen Týmu
- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze se Ti kluci snazili naznacit, ze jsi nedodal v podstate vubec zadne info. Otacky? Jde to replikovat i na volnobeh, nebo jen v zaberu? Pripadne si do auta nekoho posad, at drzi plyn kdy to klepe, a otevri kapotu a zjisti odkud to je. Projevuje se to jen klepanim, nebo nejake vedlejsi ucinky? (netahne, dusi se, atd.) Modifikace?DaweCelicaT23 píše:díky za odpovědi...moc ste mi pomohli...
(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
- DaweCelicaT23
- Člen Týmu
čmelda..
no joo ...tak já čekal že někdo s tim už měl zkušenost...já to napsal z toho duvodu...že už sem tu někde videl podobný příspěvek ale už ho nemužu najít tak sem to zkusil...jj upřímne řečeno debi.... otázka uznám... ale zkusil sem estli se nekdo uchytí....na volnobeh to nedela,...dyž se rozjedu tak 2-3-4 kvalty pak to přehlužší motor
Celica T23, 1,8 Vti
Hezký klepání je třeba od kliky ....
Vem si delší železnou tyčku (stetoskop asi nemáš), jeden konec si pěkně zatlač do ucha a druhý konec přikládej na různá místa motoru - pochopitelně za běhu a pokud možno ne na řemenice. Kdo to zná, celkem spolehlivě určí zdroj klepání. Tak si to vyzkoušej, budeš překvapenej, co všechno uslyšíš.
Vem si delší železnou tyčku (stetoskop asi nemáš), jeden konec si pěkně zatlač do ucha a druhý konec přikládej na různá místa motoru - pochopitelně za běhu a pokud možno ne na řemenice. Kdo to zná, celkem spolehlivě určí zdroj klepání. Tak si to vyzkoušej, budeš překvapenej, co všechno uslyšíš.