Spolehlivý servis - Praha, Praha západ

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
Conte
Člen Týmu

Spolehlivý servis - Praha, Praha západ

Příspěvek od Conte »

Zdravím, na Toyotě RAV4 se mi objevily chybové hlášky Check 4x4, VSC system, Engine system. V autorizovaném servisu mám zjištěnu závadu a na výměnu jsou všechny vstřiky, katalyzátor + dalších pár už drobností. Cena opravy 95.000 Kč. Nemůžete mi někdo doporučit vámi vyzkoušeného a spolehlivého automechanika, který dělá Toyoty? Ideálně v Praze nebo na Praze- západ. Tyhle peníze fakt nemám. Díky všem za radu.
servis tomas
Manager Týmu

Příspěvek od servis tomas »

ahoj sam sebe doporucit nemohu,toyoty se snazim delat nejvice ale tu chybu bych musel videt a sam si to nacist,vstrik zalezi jaky tam je cena 10tis bez dane,jsou to denso,filtr dpf se da vycistit,cena 9tis a neco prace
servis vozidel toyota tomas ladra adresa ul. ke kablu 378 Praha 10 Hostivar tel.774174445
jurajjuraj
Navigátor

Příspěvek od jurajjuraj »

az zijou diesly :D
Conte
Člen Týmu

Servis Praha, Praha západ

Příspěvek od Conte »

Cha, tak stačilo vyčistit DPF filter a jezdí se dál! Vstřiky jsou úplně v pořádku, jako nové! Kdo nevíte co s penězma, doporučuji jezdit do autorizovaného servisu!
servis tomas
Manager Týmu

Příspěvek od servis tomas »

a zapsali jste ho do ridici jednotky jako vycisteny a zkontrolovali rozdil tlaku dpf a paty vstrik
servis vozidel toyota tomas ladra adresa ul. ke kablu 378 Praha 10 Hostivar tel.774174445
TomasP
Člen Týmu

Příspěvek od TomasP »

4 Conte: Když tam jezdíš pravidelně, tak to takovej ranec není. když jedeš do servisu až když se ti něco podělá, to se nesmíš divit.
RAV4 2.0 Valvematic, MDS 2010
Conte
Člen Týmu

Příspěvek od Conte »

Pro servis tomas: nevím, měla jsem auto v servisu kam jezdí známá s tím samým autem. Popsali mi podrobně jak filtr čistili. Říkali tomu regenerace (jízda ca 15 min při vyšších otáčkách) plus pak vyčištění nějakou chemikálií. Po vyčištění jsem ujela zatím jen 400 km a dobré, tak uvidím. Děkuji za rady :D
Conte
Člen Týmu

Příspěvek od Conte »

Pro TomasP: auto mám ca třičtvrtě roku a servis dělám po 15000 km. Ale nevěděla jsem, že se má pravidelně dělat "regenerace DPF filtru" (to mi řekli teď v servisu, tak doufám, že to tak je). Minulý majitel tohle určitě nedělal. Myslela jsem, že se to týká jen motorů D-CAT, já mám D4-D. Jinak jsem si tedy myslela, že do servisu se kromě pravidelných servisních prohlídek jezdí AŽ když se něco podělá :)
TomasP
Člen Týmu

Příspěvek od TomasP »

Conte píše:Pro TomasP: auto mám ca třičtvrtě roku a servis dělám po 15000 km. Ale nevěděla jsem, že se má pravidelně dělat "regenerace DPF filtru" (to mi řekli teď v servisu, tak doufám, že to tak je). Minulý majitel tohle určitě nedělal. Myslela jsem, že se to týká jen motorů D-CAT, já mám D4-D. Jinak jsem si tedy myslela, že do servisu se kromě pravidelných servisních prohlídek jezdí AŽ když se něco podělá :)
O těch pravidelných prohlídkách jsem mluvil. Plno lidí na ně kašle a pak se divěj. Už se mi mockrát osvědčily.
RAV4 2.0 Valvematic, MDS 2010
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“