Spolehlivý servis - Praha, Praha západ
Spolehlivý servis - Praha, Praha západ
Zdravím, na Toyotě RAV4 se mi objevily chybové hlášky Check 4x4, VSC system, Engine system. V autorizovaném servisu mám zjištěnu závadu a na výměnu jsou všechny vstřiky, katalyzátor + dalších pár už drobností. Cena opravy 95.000 Kč. Nemůžete mi někdo doporučit vámi vyzkoušeného a spolehlivého automechanika, který dělá Toyoty? Ideálně v Praze nebo na Praze- západ. Tyhle peníze fakt nemám. Díky všem za radu.
-
- Manager Týmu
ahoj sam sebe doporucit nemohu,toyoty se snazim delat nejvice ale tu chybu bych musel videt a sam si to nacist,vstrik zalezi jaky tam je cena 10tis bez dane,jsou to denso,filtr dpf se da vycistit,cena 9tis a neco prace
servis vozidel toyota tomas ladra adresa ul. ke kablu 378 Praha 10 Hostivar tel.774174445
- jurajjuraj
- Navigátor
Servis Praha, Praha západ
Cha, tak stačilo vyčistit DPF filter a jezdí se dál! Vstřiky jsou úplně v pořádku, jako nové! Kdo nevíte co s penězma, doporučuji jezdit do autorizovaného servisu!
-
- Manager Týmu
Pro servis tomas: nevím, měla jsem auto v servisu kam jezdí známá s tím samým autem. Popsali mi podrobně jak filtr čistili. Říkali tomu regenerace (jízda ca 15 min při vyšších otáčkách) plus pak vyčištění nějakou chemikálií. Po vyčištění jsem ujela zatím jen 400 km a dobré, tak uvidím. Děkuji za rady
Pro TomasP: auto mám ca třičtvrtě roku a servis dělám po 15000 km. Ale nevěděla jsem, že se má pravidelně dělat "regenerace DPF filtru" (to mi řekli teď v servisu, tak doufám, že to tak je). Minulý majitel tohle určitě nedělal. Myslela jsem, že se to týká jen motorů D-CAT, já mám D4-D. Jinak jsem si tedy myslela, že do servisu se kromě pravidelných servisních prohlídek jezdí AŽ když se něco podělá
- TomasP
- Člen Týmu
O těch pravidelných prohlídkách jsem mluvil. Plno lidí na ně kašle a pak se divěj. Už se mi mockrát osvědčily.Conte píše:Pro TomasP: auto mám ca třičtvrtě roku a servis dělám po 15000 km. Ale nevěděla jsem, že se má pravidelně dělat "regenerace DPF filtru" (to mi řekli teď v servisu, tak doufám, že to tak je). Minulý majitel tohle určitě nedělal. Myslela jsem, že se to týká jen motorů D-CAT, já mám D4-D. Jinak jsem si tedy myslela, že do servisu se kromě pravidelných servisních prohlídek jezdí AŽ když se něco podělá
RAV4 2.0 Valvematic, MDS 2010