Jedná sa o to,že ja a priateľka (mladý ľudia
 )by sme sa vybrali na EU trip na cca 7 dní z Prahy do Lignano/Bibione (cestou Benátky) s tade cez Monako do Nice a spät hore do DE a až do Prahy.
 )by sme sa vybrali na EU trip na cca 7 dní z Prahy do Lignano/Bibione (cestou Benátky) s tade cez Monako do Nice a spät hore do DE a až do Prahy.  MAPA CESTY TU +/- 3300km
 MAPA CESTY TU +/- 3300kmChceme spojiť pobyt na plážach s očumovaním miest a pritom minúť čo najmenej prachov a vidieť čo najviac

Začal som počítať náklady na cestu a vyšlo mi:
Benzín:
3300km x max 8 l(N95) x priemerná cena benzínu(21.1.2013) v I+FR+A+DE 1,567€ = 414€
Dialnice:
A-10€ (10 dňová)
IT- cca 100€ (900km)
FR- cca 80 €
DE- 0€
SPOLU- 190€
Parkovné v mestách: cca 30-40€
Ubytovanie:
6 nocí x priemerná cena za hotel cca 30€/osoba = 180€
Ale počítam s ubytkom u spkromníkov či jednu noc v aute atd.,ale ak by sa to nepodarilo tak som to odhadol na hotel.
Strava: ak spí človek v hoteli má ranajky, ale neviem čiastku odhadnúť (zatial).
 zdá sa vám to ako dobrý nápad?
 zdá sa vám to ako dobrý nápad? myslíte,že keď si dám auto skontrolovať (už má nové rozvody,remene,filtre,náplne, predné brzdy, sviečky) to v pohode zvládne? Má 114 000km originál!
 myslíte,že keď si dám auto skontrolovať (už má nové rozvody,remene,filtre,náplne, predné brzdy, sviečky) to v pohode zvládne? Má 114 000km originál! Máte nejaké nápady na zmenu trasy?
 Máte nejaké nápady na zmenu trasy? Máte nejaké nápady ako ájsť lacné ubytovanie -web,na mieste?
 Máte nejaké nápady ako ájsť lacné ubytovanie -web,na mieste? Máte nejaké odporúčanie čomu sa vyhnúť a načo si dať pozor v jednotlivých krajinách? (web už čítam
 Máte nejaké odporúčanie čomu sa vyhnúť a načo si dať pozor v jednotlivých krajinách? (web už čítam  )
 ) Mám niečo zle spočítané?
 Mám niečo zle spočítané? napíšte čo vás napadne a mne pomôže.
 napíšte čo vás napadne a mne pomôže.

Preto to sem píšem = chcem si ujasniť náklady.
 Preto to sem píšem = chcem si ujasniť náklady. = na to si viem dať pozor.
 = na to si viem dať pozor.