Na netu to vcelku vychvalují, ale to jsou úpravci. Zajímají mě praktické zkušenosti. Jít do toho ? Ano či ne

Moc dobře nechápu, proč řešíš chip už v záruce. Když jsi chtěl živější auto, tak jsi si měl koupit 1.3 a nebo lépe 1.5 (volbu Yaris samozřejmě schvaluji). To co dáš za chip celkem (x pokusů chipu, nové nd, atd.) může dost dobře převýšit cenu výše zmiňovaných motorů. Je těžké dosáhnout skvělých výsledků motorů pouze chipem, když to není v základu motoru. Já osobně mám také litra, ale do chipu bych nešla (ne, že bych o tom dřív neuvažovala). Ale už jsem zmoudřela a raději bych vyměnila motor. Zatím na nějaký silnější čekám marněg.man píše:Máte někdo zkušenosti s přečipováním Yarise o obsahu 1l ? Nebo prosím alespoň o všeobecné zkušenosti s touto úpravou. Chtěl bych to mít trochu živější. Mám to ještě v záruce, poznají to v servisu ?
Na netu to vcelku vychvalují, ale to jsou úpravci. Zajímají mě praktické zkušenosti. Jít do toho ? Ano či ne
Zdárek já mám svého Yaríska chipnutéhog.man píše:Máte někdo zkušenosti s přečipováním Yarise o obsahu 1l ? Nebo prosím alespoň o všeobecné zkušenosti s touto úpravou. Chtěl bych to mít trochu živější. Mám to ještě v záruce, poznají to v servisu ?