v brzku plánuji koupi corolly e12. Rád bych originální radio vyměnil za multimediální systém, ale co jsem tak koukal a pochopil, tak radio u corolly funguje i jako palubní počítač, proto se chci zeptat, zda v corolle někdo multimediální systém nemáte a zde je funkce pal. pc zachována?
v brzku plánuji koupi corolly e12. Rád bych originální radio vyměnil za multimediální systém, ale co jsem tak koukal a pochopil, tak radio u corolly funguje i jako palubní počítač, proto se chci zeptat, zda v corolle někdo multimediální systém nemáte a zde je funkce pal. pc zachována?
Děkuji za odpovědi
Už jsem se tady na to ptal. Pokud vyměníš rádio za jiné, příjdeš o PPC. Varianta je mít 2 rádia.
Jsem Zoofilníplyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Aha, tak trochu jsem si to myslel. Mít 2 radia, jak tato varianta vypadá v reálu? Resp. kam to druhé umístit? Nebo je to jako myšleno měnit to podle potřeby?
skuba88 píše:Aha, tak trochu jsem si to myslel. Mít 2 radia, jak tato varianta vypadá v reálu? Resp. kam to druhé umístit? Nebo je to jako myšleno měnit to podle potřeby?
Tak nevám jak s multimediálním systémem ale obyč rádio bys narval třeba do nějakého toho středového kastlíku. Chce si to pohrát. Nebo pak oželit ten PPC, stejně ukazuje prd
Pokud do toho půjdu tak se určitě pochlubím, ale právě nevím zda teda oželet pc. Každopádně mě to docela hlodá, protože jsem si teď na multimediální systém v autě zvykl a je to docela fajn věc a zvlášť u corolly mi přijde, že to i pěkně zapadne do interiéru. Co se týče ukazatele venkovní teploty, tak ten údaj se ukazuje taky v pc nebo jinde?
skuba88 píše:Pokud do toho půjdu tak se určitě pochlubím, ale právě nevím zda teda oželet pc. Každopádně mě to docela hlodá, protože jsem si teď na multimediální systém v autě zvykl a je to docela fajn věc a zvlášť u corolly mi přijde, že to i pěkně zapadne do interiéru. Co se týče ukazatele venkovní teploty, tak ten údaj se ukazuje taky v pc nebo jinde?
Ukazatel se ukazuje na displeji u klimy. Hodiny s tou teplou si nejsem jistej jestli mají něco společného s ppc.
Zdravim. Tiez uvazujem nad vymenou radia za nejake 2 DIN s touchscreenom na mojej E12. Uvazoval som ale nad moznostou tie data ktore posiela riadiaca jednotka do PP zobrazovat nejakou inou formou, lepsie povedane nejakym doplnkovym zariadenim (trochu s hram s programovanim mikroprocesorov ARDUINO , takze by som uvazoval aj o moznosti si vyrobit PP sam). Ale nikde sa nemozem docitat aky druh informacii z riadiacej jednotky lezie ani nijake blizsie info. Nemate s tym niekto skusenosti?? Pripadne je tu este moznost kupit si z ebay-u head up displej ktory sa pripoji cez OBD-II ktory zobrazuje okrem teploty motora, vonkajsej teploty aj otacky motora, rychlost, a hlavne spotrebu.
nieco taketo http://www.ebay.co.uk/itm/W02-LED-Car-H ... SwMmBV5lAC