Výměna radia za multimed. systém, e12

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
skuba88
Člen Týmu

Výměna radia za multimed. systém, e12

Příspěvek od skuba88 »

Dobrý den,

v brzku plánuji koupi corolly e12. Rád bych originální radio vyměnil za multimediální systém, ale co jsem tak koukal a pochopil, tak radio u corolly funguje i jako palubní počítač, proto se chci zeptat, zda v corolle někdo multimediální systém nemáte a zde je funkce pal. pc zachována?

Děkuji za odpovědi :)
Ahold
Věčnej rejpal

Re: Výměna radia za multimed. systém, e12

Příspěvek od Ahold »

skuba88 píše:Dobrý den,

v brzku plánuji koupi corolly e12. Rád bych originální radio vyměnil za multimediální systém, ale co jsem tak koukal a pochopil, tak radio u corolly funguje i jako palubní počítač, proto se chci zeptat, zda v corolle někdo multimediální systém nemáte a zde je funkce pal. pc zachována?

Děkuji za odpovědi :)
Už jsem se tady na to ptal. Pokud vyměníš rádio za jiné, příjdeš o PPC. Varianta je mít 2 rádia.
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
skuba88
Člen Týmu

Příspěvek od skuba88 »

Aha, tak trochu jsem si to myslel. Mít 2 radia, jak tato varianta vypadá v reálu? Resp. kam to druhé umístit? Nebo je to jako myšleno měnit to podle potřeby? :D
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

skuba88 píše:Aha, tak trochu jsem si to myslel. Mít 2 radia, jak tato varianta vypadá v reálu? Resp. kam to druhé umístit? Nebo je to jako myšleno měnit to podle potřeby? :D
Tak nevám jak s multimediálním systémem :) ale obyč rádio bys narval třeba do nějakého toho středového kastlíku. Chce si to pohrát. Nebo pak oželit ten PPC, stejně ukazuje prd :)
skuba88
Člen Týmu

Příspěvek od skuba88 »

Když už jsme u toho, co vlastně všechno ukazuje? Aktuální a průměrnou spotřebu a dál co?
Maverik
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maverik »

A dál průměrnou rychlost.... Až budeš měnit toto radio za multimediální. Tak prosím o odkaz jaký kupuješ... 8)

Doplnění:
Zapomněl jsem samozřejmě na teplotu, hodiny + radio(jméno stanice) a poté z CD číslo skladby atd.
Naposledy upravil(a) Maverik dne pát 02.11.2012, 16:03, celkem upraveno 1 x.
Toyota Corolla E12 1,4 D automat
skuba88
Člen Týmu

Příspěvek od skuba88 »

Pokud do toho půjdu tak se určitě pochlubím, ale právě nevím zda teda oželet pc. Každopádně mě to docela hlodá, protože jsem si teď na multimediální systém v autě zvykl a je to docela fajn věc a zvlášť u corolly mi přijde, že to i pěkně zapadne do interiéru. Co se týče ukazatele venkovní teploty, tak ten údaj se ukazuje taky v pc nebo jinde?
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

skuba88 píše:Pokud do toho půjdu tak se určitě pochlubím, ale právě nevím zda teda oželet pc. Každopádně mě to docela hlodá, protože jsem si teď na multimediální systém v autě zvykl a je to docela fajn věc a zvlášť u corolly mi přijde, že to i pěkně zapadne do interiéru. Co se týče ukazatele venkovní teploty, tak ten údaj se ukazuje taky v pc nebo jinde?
Ukazatel se ukazuje na displeji u klimy. Hodiny s tou teplou si nejsem jistej jestli mají něco společného s ppc.
ely
Člen Týmu

Příspěvek od ely »

znamy z TTS menil radio v e12 za toto. je tam aj kratky navod.
postnem tu link. pripadne mu napis. sna d sa nepohneva :D
http://www.toyotateam.sk/forum/viewtopi ... 7&start=90
Toyota Corolla E12 1,6 VVT-i 2004
Obrázek
sweeper
Člen Týmu

Re: Výměna radia za multimed. systém, e12

Příspěvek od sweeper »

Zdravim. Tiez uvazujem nad vymenou radia za nejake 2 DIN s touchscreenom na mojej E12. Uvazoval som ale nad moznostou tie data ktore posiela riadiaca jednotka do PP zobrazovat nejakou inou formou, lepsie povedane nejakym doplnkovym zariadenim (trochu s hram s programovanim mikroprocesorov ARDUINO , takze by som uvazoval aj o moznosti si vyrobit PP sam). Ale nikde sa nemozem docitat aky druh informacii z riadiacej jednotky lezie ani nijake blizsie info. Nemate s tym niekto skusenosti?? Pripadne je tu este moznost kupit si z ebay-u head up displej ktory sa pripoji cez OBD-II ktory zobrazuje okrem teploty motora, vonkajsej teploty aj otacky motora, rychlost, a hlavne spotrebu.
nieco taketo http://www.ebay.co.uk/itm/W02-LED-Car-H ... SwMmBV5lAC
Toyota Corolla E12 Terra 1,4 VVT-i 4ZZ-FE 2003
Odpovědět

Zpět na „Corolla“