jak přihnout zadní lemy?
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
jak přihnout zadní lemy?
už se to tady probíralo x-krát. Mám 15" 195/55 a při jízdě ve třech a více lidech mi to v ostřejší zatáčce drhne o vnitřní lem zadních blatníků. Není to žádná tragédie, protože 99% jezdím sám nebo ve 2, ale pokud už náhodou jedu ve více lide, případně mám více naloženo tak mě to....... Na příští rok kupuju nové letní obutí, které bude 195/50 ( užší rozměr nechci - za ty 3 roky jsem si zvykl, že to sedí jak motokára
. Takže mě napadlo, např. gumuvou paličkou poklepat vnitřní lem směrem dovnitř ( momentálně je prakticky kolmo k blatníku ) a tím by se daný problém mohl vyřešit. Otázka zní, zda to tak lze a zda při tom něco nepoškodím ( jako antikor. ochrana např. ). díky Michal

Re: jak přihnout zadní lemy?
Právě z tohoto důvodu jsem 15" prodal a sháním jiné. Důvodem je nevhodné ET. U 15" je potřeba ET45.Michal_F6 píše:už se to tady probíralo x-krát. Mám 15" 195/55 a při jízdě ve třech a více lidech mi to v ostřejší zatáčce drhne o vnitřní lem zadních blatníků. Není to žádná tragédie, protože 99% jezdím sám nebo ve 2, ale pokud už náhodou jedu ve více lide, případně mám více naloženo tak mě to....... Na příští rok kupuju nové letní obutí, které bude 195/50 ( užší rozměr nechci - za ty 3 roky jsem si zvykl, že to sedí jak motokára. Takže mě napadlo, např. gumuvou paličkou poklepat vnitřní lem směrem dovnitř ( momentálně je prakticky kolmo k blatníku ) a tím by se daný problém mohl vyřešit. Otázka zní, zda to tak lze a zda při tom něco nepoškodím ( jako antikor. ochrana např. ). díky Michal

Toyota Corolla E11
4E-FE, 63 kW/5400, white 6,5Jx14, MICHELIN ENERGY 185/60/R14
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=501
4E-FE, 63 kW/5400, white 6,5Jx14, MICHELIN ENERGY 185/60/R14
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=501
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
docala starší téma, ale taky sem tenhle problém řešil, ale upřímně ten lem bych neřezal, v tom lemu sou na sebe totiž naveřný dva plechy, když to uřízneš moc tak ten svár nevydrží, i když to jaxem to udělal já taky nei nic slavnýho, flexou sem lem nařezal a pak gumovou palicí ohnul, ale tim atomaticky popraskal lak v místě ohybu(pokud by jsi ho něčim zahřál mořná by vydržel) takže sem to zatim jen zastříkal beravnym sprejem, časem chci stejně celý auto lakovat

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)