Corolla Verso - da sa prespat?

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
marekson
Člen Týmu

Corolla Verso - da sa prespat?

Příspěvek od marekson »

da sa prosim vas po sklopeni zadnych sedaciek prespat? Vsimol som si, ze sa sedacky nedaju vybrat, ale sklopia sa. Kolko tam je miesta na dlzku?

Vdaka moc.
udo
Manager Týmu

Re: Corolla Verso - da sa prespat?

Příspěvek od udo »

Kterou generaci máš na mysli? 2001 nebo 2004?
Měřím 175 a spal jsem v modelu 2004, jde to. Zadní řada (řady) se složí úplně do roviny, s přední sedačkou popojedeš dopředu a sroluješ dopředu co nejvíc to půjde. (když dozadu, tak to udělá všechno jiný jen ne rovinu, takže je asi lepší si lehnout za přední sedadlo než na něj)
Nemusím asi připomínat, že málokdy jedeš jenom s věcma, na který si můžeš lehnout... takže pokud mají přespat dva, pamatuj na nerudovskou otázku.
Naposledy upravil(a) udo dne úte 26.06.2012, 21:28, celkem upraveno 3 x.
marekson
Člen Týmu

Příspěvek od marekson »

Ahoj, chcem kupit rocnik 2005 -2006. Mam 188cm, takze chapem spravne, ze bez sance sa ako tak v pohode vyspat? To fak je take malicke? Vyzera to vacsie ako len pre 175 cm chlapa.

Dik.
udo
Manager Týmu

Příspěvek od udo »

Viz edit. Přeměřil jsem to a se 190 cm se vejdeš - přesně od zadního čela k zadní stěně předního sedadla v dané rovině. Díru pod tím si asi vycpeš proviantem.
Teoreticky by se asi vešel i větší, kdyby si lehnul alá prababička do polosedu hlavou na přední sedadlo
marekson
Člen Týmu

Příspěvek od marekson »

Vdaka, musim si to Verso niekde pozriet. Povodne som chcel Previu, ale priatelka hovori, ze je to strasne velke :(.
udo
Manager Týmu

Příspěvek od udo »

Je... Pokud nepotřebuješ jezdit dlouhý trasy v 5 a více lidech a/nebo s velkou spoustou bagáže, tak je to drahej špás. Zvlášť v benzínu automatu. Příjemný auto, ale to by muselo palivo stát jako v roce 2004.
marekson
Člen Týmu

Příspěvek od marekson »

Chcem v aute sem-tam prespat i ked vela veci nepotrebujem prenasat. Viezol som sa v tom, je to fajne vozenicko. Ked to da clovek na LPG, je to fajn.
Mne sa na Corolle nepaci moc ten dizajn, je to taje nedokoncene auto ;).
Martin_HnN
Manager Týmu

Příspěvek od Martin_HnN »

Mne se naopak velmi libi :-) stejne jako Avensisy. Jsou horsi dizajny :-) Ale hlavne je to takova pohodlna pohodovka ...

Ja mam 2007, spal jsem v tom jen jednou, sam a v prazdnem aute :-) Jenze mam v kufru protiskluzovou vanu s cca. 5-8 cm vysokym rantlem ... navic mam sedacky dodatecne potahovane kuzi a sedacky - hlavne ty predni mi nejdou poradne sklopit - max. tak do 45 stupnu, coz je tak na polosed (myšleno posunuto dopředu a sklopeno k čelnímu sklu) :-( zadni sklopim ne uplne do roviny, ale je tam nejaky maly uhel...

Zkus pripadne bazar ... nebo jestli jsi nekde kolem Lbc :-)
Naposledy upravil(a) Martin_HnN dne pát 13.07.2012, 16:21, celkem upraveno 1 x.
Corolla Verso 2007 / 2,2 D-4D 100 kW
udo
Manager Týmu

Příspěvek od udo »

Já mám standardní látkový potah (Terra 7s) a zadní řady mi jdou sklopit úplné roviny. S předníma je to horší - nejlepší podle mě je posunout dopředu a opěradla sklopit co nejvíc dopředu.
Odpovědět

Zpět na „Corolla“