da sa prosim vas po sklopeni zadnych sedaciek prespat? Vsimol som si, ze sa sedacky nedaju vybrat, ale sklopia sa. Kolko tam je miesta na dlzku?
Vdaka moc.
Corolla Verso - da sa prespat?
Re: Corolla Verso - da sa prespat?
Kterou generaci máš na mysli? 2001 nebo 2004?
Měřím 175 a spal jsem v modelu 2004, jde to. Zadní řada (řady) se složí úplně do roviny, s přední sedačkou popojedeš dopředu a sroluješ dopředu co nejvíc to půjde. (když dozadu, tak to udělá všechno jiný jen ne rovinu, takže je asi lepší si lehnout za přední sedadlo než na něj)
Nemusím asi připomínat, že málokdy jedeš jenom s věcma, na který si můžeš lehnout... takže pokud mají přespat dva, pamatuj na nerudovskou otázku.
Měřím 175 a spal jsem v modelu 2004, jde to. Zadní řada (řady) se složí úplně do roviny, s přední sedačkou popojedeš dopředu a sroluješ dopředu co nejvíc to půjde. (když dozadu, tak to udělá všechno jiný jen ne rovinu, takže je asi lepší si lehnout za přední sedadlo než na něj)
Nemusím asi připomínat, že málokdy jedeš jenom s věcma, na který si můžeš lehnout... takže pokud mají přespat dva, pamatuj na nerudovskou otázku.
Naposledy upravil(a) udo dne úte 26.06.2012, 21:28, celkem upraveno 3 x.
- Martin_HnN
- Manager Týmu
Mne se naopak velmi libi
stejne jako Avensisy. Jsou horsi dizajny
Ale hlavne je to takova pohodlna pohodovka ...
Ja mam 2007, spal jsem v tom jen jednou, sam a v prazdnem aute
Jenze mam v kufru protiskluzovou vanu s cca. 5-8 cm vysokym rantlem ... navic mam sedacky dodatecne potahovane kuzi a sedacky - hlavne ty predni mi nejdou poradne sklopit - max. tak do 45 stupnu, coz je tak na polosed (myšleno posunuto dopředu a sklopeno k čelnímu sklu)
zadni sklopim ne uplne do roviny, ale je tam nejaky maly uhel...
Zkus pripadne bazar ... nebo jestli jsi nekde kolem Lbc
Ja mam 2007, spal jsem v tom jen jednou, sam a v prazdnem aute
Zkus pripadne bazar ... nebo jestli jsi nekde kolem Lbc
Naposledy upravil(a) Martin_HnN dne pát 13.07.2012, 16:21, celkem upraveno 1 x.
Corolla Verso 2007 / 2,2 D-4D 100 kW