vypnutí signalizece pásů
vypnutí signalizece pásů
Vím,že se to tu psalo.Ale našel jsem to pouze v Ang.
Nemáte někdo návod v češtině,jak vypnout to hnusný pípání???
Děkuji
Nemáte někdo návod v češtině,jak vypnout to hnusný pípání???
Děkuji
Sednout na sedadlo ridice a zavrit dvere,zapnout zapalovani (kontrolky sviti (nestartovat),na levem displeji zvolit ovladaci tyckou (tlacitkem) celkovy pocet ujetych kilometru (zadny jiny stav nezvolit),do prave ruky si pripravit pas,ale NEZAPINAT.Stisknout a PODRZET cca 30s tycku (tlacitko) pro ovladani displeje ujetych kilometru (musi byt predem zvoleno celkovy pocet ujetych km),po ubehnuti cca 30s zapnout PAS.Na displeji se objevi B-ON nebo B-OFF (asi angl BEEP),zvolime B-OFF a je to.
Neviem aký máš ročník, vidí sa mi, že na novších modeloch to takto nefunguje.
teraz Avensis, r.2016, 1.8 Valvematic, 108 kw, 23000 km
predtým Avensis T25, r. 2004, 2.0 D-4D, 85kw, 330000 km
s tym zapnutim pasu sa da suhlasit aj sa zapinam,ale mne konkretne to vadilo ked som napr. posuval auto v nejakom areali alebo ked som siel na stk - posunul som auto z parkoviska do haly a uz to vrestalo,takychto situacii bolo strasne vela.
teraz Avensis, r.2016, 1.8 Valvematic, 108 kw, 23000 km
Při posunování auta o pár desítek metrů snad nemusí kvílet gumy jak to ostře řízneš
aspoň u T27 to do určité rychlosti nepípá(myslím že je to do 20 km/h). Zato nemusím hlídat a buzerovat neukázněné spolucestující,jen řeknu ono to nepřestane dokud se nezapneš
a on se rád hned zapne a je rád že to přestane.

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Jak ti to funguje na zadnich sedackach? U me je to tak, ze kdyz se nepripoutaji od zacatku, tak se nic nedeje. Ale kdyz se v prubehu jizdy odpoutaji a uz nepripoutaji, tak to rve.m5t píše:Při posunování auta o pár desítek metrů snad nemusí kvílet gumy jak to ostře říznešaspoň u T27 to do určité rychlosti nepípá(myslím že je to do 20 km/h). Zato nemusím hlídat a buzerovat neukázněné spolucestující,jen řeknu ono to nepřestane dokud se nezapneš
RAV4 HSD FWD
- extremehany
- Věčnej rejpal
no já mám cca 300 m říjezdovku, kde mě to sere, tak to mám taky vyplékadel píše:Jak ti to funguje na zadnich sedackach? U me je to tak, ze kdyz se nepripoutaji od zacatku, tak se nic nedeje. Ale kdyz se v prubehu jizdy odpoutaji a uz nepripoutaji, tak to rve.m5t píše:Při posunování auta o pár desítek metrů snad nemusí kvílet gumy jak to ostře říznešaspoň u T27 to do určité rychlosti nepípá(myslím že je to do 20 km/h). Zato nemusím hlídat a buzerovat neukázněné spolucestující,jen řeknu ono to nepřestane dokud se nezapneš
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Presne tak. Prepoklada sa, ze tam mozes viezt nepriputany nakladkadel píše:Jak ti to funguje na zadnich sedackach? U me je to tak, ze kdyz se nepripoutaji od zacatku, tak se nic nedeje. Ale kdyz se v prubehu jizdy odpoutaji a uz nepripoutaji, tak to rve.m5t píše:Při posunování auta o pár desítek metrů snad nemusí kvílet gumy jak to ostře říznešaspoň u T27 to do určité rychlosti nepípá(myslím že je to do 20 km/h). Zato nemusím hlídat a buzerovat neukázněné spolucestující,jen řeknu ono to nepřestane dokud se nezapneš

Len na palubke sa prepne signalizacia nezapnutia (tie smiesne 3 bodky v obdlzniku).
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Tak mi tam to B OFF nenaskočíjelinek4 píše:Sednout na sedadlo ridice a zavrit dvere,zapnout zapalovani (kontrolky sviti (nestartovat),na levem displeji zvolit ovladaci tyckou (tlacitkem) celkovy pocet ujetych kilometru (zadny jiny stav nezvolit),do prave ruky si pripravit pas,ale NEZAPINAT.Stisknout a PODRZET cca 30s tycku (tlacitko) pro ovladani displeje ujetych kilometru (musi byt predem zvoleno celkovy pocet ujetych km),po ubehnuti cca 30s zapnout PAS.Na displeji se objevi B-ON nebo B-OFF (asi angl BEEP),zvolime B-OFF a je to.

Jirka
-
- Věčnej rejpal
Mně třeba pomohlo, že jsem tu "tyčku" na štelování zmáčknul hned, jak jsem zapnul klíček a po cca těch 30 sekundách zapnul pás.....Právě, jak se tady psalo, počkat až zhasnou všechny kontrolky a to já jsem nečekal a zmáčknul to hned, jak se všechny rozsvítily....
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
- waterford26
- Manager Týmu