Plechovy kryt svodu 7g + sterace stale stiraji :-(

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Alby007
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Plechovy kryt svodu 7g + sterace stale stiraji :-(

Příspěvek od Alby007 »

Zdravim panove. Mam problem s prasklym krytem svodu na 7g. Nemate nahodou nekdo jeden navic ? Nebo kde by se dal koupit novy? A pak me opet po roce trapi problem se stale a samo od sebe se spoustejicimi steraci? Dela to pouze v zimnim odobi. Sterace se sami od sebe spusti a nejdou vypnout. Pozoroval jsem to ale dela to jak kdy:-( Dekuji za kazdou radu.
aldacz
Člen Týmu

Re: Plechovy kryt svodu 7g + sterace stale stiraji :-(

Příspěvek od aldacz »

Alby007 píše:Zdravim panove. Mam problem s prasklym krytem svodu na 7g. Nemate nahodou nekdo jeden navic ? Nebo kde by se dal koupit novy? A pak me opet po roce trapi problem se stale a samo od sebe se spoustejicimi steraci? Dela to pouze v zimnim odobi. Sterace se sami od sebe spusti a nejdou vypnout. Pozoroval jsem to ale dela to jak kdy:-( Dekuji za kazdou radu.
nech si motor prodej mi kastli a kup druhou ja si to spravim :D:D:D :P
Alby007
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alby007 »

Dekuji za navrh ale myslim ze ty sterace preziju :-)))
Pavel Liška
Věčnej rejpal

plechový kryt svodů 7g+stěrače stále stírají

Příspěvek od Pavel Liška »

Ze stěrači jsem měl stejný problém.Je to už delší dobu tak si to přesně nepamatuju,ale el. natáhl nový drát a od té doby to funguje.Oprava proběhla ve Zlineru.Probíjela kostra nebo něco vtom duchu.
Kryt svodů mám na TS.
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

Ten kryt mám taky prasklej,trochu mi někdy drnčí,ale pořád drží,zkoušel jsem ho vyndat,ale hroznej voser,tak jsem ho tam nechal.
Celica 7 gen. silver metalic :)---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi :)
MungoR
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MungoR »

Taky sem měl ten kryt prasklej, aspoň myslim že to byl ten samej. Vůbec žádný trable to nedělalo ale stejně sem to nechal pro jistotu svařit když byl motor venku.
Celica VVT-I, 2001
Status: pomalu dojíždíme
Alby007
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alby007 »

Prave ze ja ho mam prasklej na dvou mistech a to drnceni je hrozne:-( asi ho zkusim vyndat a svarit.
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

Alby007 píše:Prave ze ja ho mam prasklej na dvou mistech a to drnceni je hrozne:-( asi ho zkusim vyndat a svarit.
Jestli ho vyndáš,tak mi dej pak vědět jak,pač tam se bude zajisté muset dosti rozebírat :D Já se nato po zkoušce vyprdl,pač zjistil,že nelze,třeba nějakej fígl bude :D
Celica 7 gen. silver metalic :)---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi :)
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

HBOSS píše:
Alby007 píše:Prave ze ja ho mam prasklej na dvou mistech a to drnceni je hrozne:-( asi ho zkusim vyndat a svarit.
Jestli ho vyndáš,tak mi dej pak vědět jak,pač tam se bude zajisté muset dosti rozebírat :D Já se nato po zkoušce vyprdl,pač zjistil,že nelze,třeba nějakej fígl bude :D
ale jde a až takový porblém to není :)
Odpovědět

Zpět na „Celica“