Plechovy kryt svodu 7g + sterace stale stiraji :-(
- 
				Alby007
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Plechovy kryt svodu 7g + sterace stale stiraji :-(
Zdravim panove. Mam problem s prasklym krytem svodu na 7g. Nemate nahodou nekdo jeden navic ? Nebo kde by se dal koupit novy? A pak me opet po roce trapi problem se stale a samo od sebe se spoustejicimi steraci? Dela to pouze v zimnim odobi. Sterace se sami od sebe spusti a nejdou vypnout. Pozoroval jsem to ale dela to jak kdy:-( Dekuji za kazdou radu.

Re: Plechovy kryt svodu 7g + sterace stale stiraji :-(
nech si motor prodej mi kastli a kup druhou ja si to spravimAlby007 píše:Zdravim panove. Mam problem s prasklym krytem svodu na 7g. Nemate nahodou nekdo jeden navic ? Nebo kde by se dal koupit novy? A pak me opet po roce trapi problem se stale a samo od sebe se spoustejicimi steraci? Dela to pouze v zimnim odobi. Sterace se sami od sebe spusti a nejdou vypnout. Pozoroval jsem to ale dela to jak kdy:-( Dekuji za kazdou radu.
 :D:D
:D:D 
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
plechový kryt svodů 7g+stěrače stále stírají
Ze stěrači jsem měl stejný problém.Je to už delší dobu tak si to přesně nepamatuju,ale el. natáhl nový drát a od té doby to funguje.Oprava proběhla ve Zlineru.Probíjela kostra nebo něco vtom duchu.
Kryt svodů mám na TS.

Kryt svodů mám na TS.
Jestli ho vyndáš,tak mi dej pak vědět jak,pač tam se bude zajisté muset dosti rozebíratAlby007 píše:Prave ze ja ho mam prasklej na dvou mistech a to drnceni je hrozne:-( asi ho zkusim vyndat a svarit.
 Já se nato po zkoušce vyprdl,pač zjistil,že nelze,třeba nějakej fígl bude
  Já se nato po zkoušce vyprdl,pač zjistil,že nelze,třeba nějakej fígl bude 
Celica 7 gen. silver metalic  ---Sold
---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi

---Sold
---SoldChrysler 300c 5.7 Hemi

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ale jde a až takový porblém to neníHBOSS píše:Jestli ho vyndáš,tak mi dej pak vědět jak,pač tam se bude zajisté muset dosti rozebíratAlby007 píše:Prave ze ja ho mam prasklej na dvou mistech a to drnceni je hrozne:-( asi ho zkusim vyndat a svarit.Já se nato po zkoušce vyprdl,pač zjistil,že nelze,třeba nějakej fígl bude