Jdou vyndat zadní sedačky?

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
JirkaS
Člen Týmu

Jdou vyndat zadní sedačky?

Příspěvek od JirkaS »

Zdravím všechny. Chtěl jsem se optat, zda jde u Yarisu vymontovat zadní sedačka, aby vzadu vznikl "velký" prostor pro menší náklad. Má s tím někdo nějaké zkušenosti? Díky Jirka.
smutok
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smutok »

Ktoru generaciu mas na mysli?
V prvej generacii isli sedacky vyklopit k prednym a tym padom vznikla rovna plocha vzadu.
V druhej pri sklopeni sedaciek vznika schod pokial nemas dvojitu podlahu a ked ich chces vymontovat, tak bude treba asi odsrobovat od podlahy, ale to sa musim kuknut ci je to jednoduche alebo moc nie.
Yaris II 1.0Obrázek
Corolla E12 1.4Obrázek
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Záleží co máš za rok výroby. Na první generaci to lze. Dva šroubky z přední strany sedaček a po odklopení jsou tam ještě dva šroubky. Jen je u konce šroubuj zlehka, ať si nezničíš závit.
JirkaS
Člen Týmu

Příspěvek od JirkaS »

Omlouvám se, myslel jsem první generaci. Rád sliším, že zdaní sedačka vymontovat jde. Kdyby se dala obdobně odstranit i v druhé generaci, možná bych ještě zvážil nákupi první a připlatil na druhou. Druhá generace se mi zamlouvá hlavně s 1.33 a 6ti rychlostní převodovkou. ALe nevím, zas je to hromada peněz navíc. Ještě jednou děkuji za jakékoliv rady.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“