Jdou vyndat zadní sedačky?
Jdou vyndat zadní sedačky?
Zdravím všechny. Chtěl jsem se optat, zda jde u Yarisu vymontovat zadní sedačka, aby vzadu vznikl "velký" prostor pro menší náklad. Má s tím někdo nějaké zkušenosti? Díky Jirka.
- smutok
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ktoru generaciu mas na mysli?
V prvej generacii isli sedacky vyklopit k prednym a tym padom vznikla rovna plocha vzadu.
V druhej pri sklopeni sedaciek vznika schod pokial nemas dvojitu podlahu a ked ich chces vymontovat, tak bude treba asi odsrobovat od podlahy, ale to sa musim kuknut ci je to jednoduche alebo moc nie.
V prvej generacii isli sedacky vyklopit k prednym a tym padom vznikla rovna plocha vzadu.
V druhej pri sklopeni sedaciek vznika schod pokial nemas dvojitu podlahu a ked ich chces vymontovat, tak bude treba asi odsrobovat od podlahy, ale to sa musim kuknut ci je to jednoduche alebo moc nie.
Omlouvám se, myslel jsem první generaci. Rád sliším, že zdaní sedačka vymontovat jde. Kdyby se dala obdobně odstranit i v druhé generaci, možná bych ještě zvážil nákupi první a připlatil na druhou. Druhá generace se mi zamlouvá hlavně s 1.33 a 6ti rychlostní převodovkou. ALe nevím, zas je to hromada peněz navíc. Ještě jednou děkuji za jakékoliv rady.