Mám určité zkušenosti, ale rád bych to porovnal s názorem ostatních.

Tohle bude asi problém nás všech, taky porovnávám T25 se 180k km a t27 se 4k km. Jedinný co mne na novým Vénovi trochu krom sedáku nesedí jsou brzdy, podle mne mají pomalý nástup a potom jsou vostrý, t25 je měla vostrý hned, nevím jestli to vnímáte stejně, ale když jsem odjížděl svojí ex t25 z testovací jízdy, tak jsem málem vyskočil předním oknemkadel píše:Porovnávám T25 s 286tis km a T27 s 2tis km, takže T25 už měla něco za sebou
Ja mam presne opacny pocit, po 1000 km sa bedernej ani nedotknem. Pre mna uplna pohoda. Skusil by som menit aj celkovo polohu - uhol opierky ci vysku sedaku + volant.kadel píše:... ale ze sedaček mě teda bolejí záda a manželku taky, tak různě zkoušíme laborovat s bederní opěrkou.
Mozne to je. Zada nas boli prave v oblasti, kde je bederni operka, proto jsem myslel, ze to je tim. Na kratky trasy je to v pohode, ale kdyz cely den jezdim po Praze, tak zada zacinam citit. Pres tyden s tim jezdim manzelka, takze ani poradne na nejaky laborovani jen o vikendu neni prostor. Mam jeste sluzebniho Forda Connecta, kterej ma sedacky rovny, jak prkno a z toho me zada neboli.CommonUser píše:Ja mam presne opacny pocit, po 1000 km sa bedernej ani nedotknem. Pre mna uplna pohoda. Skusil by som menit aj celkovo polohu - uhol opierky ci vysku sedaku + volant.kadel píše:... ale ze sedaček mě teda bolejí záda a manželku taky, tak různě zkoušíme laborovat s bederní opěrkou.
Ale tak nebudme uzkoprsi ... kazdemu sudruhovi podla potrebyrudlac píše:Dôležité je na sedaku neležať ale sedieť, preto sa to volá sedadlo a ne ležadlo. Inak sedel som už v hocičom, ale toto sú ozajstné kreslá. Mám 175 cm a 83 kg.
CommonUser píše:ztnext zalozil a uz sa neozval ... zmizol v prepadlisku dejin![]()
Asi cakal, ze T25 je neprekonatelna ...