Corolla E-10 po výměně rozvodů

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
1.3 55kw
Manager Týmu

Corolla E-10 po výměně rozvodů

Příspěvek od 1.3 55kw »

Mám čestvě po výmeně rozvodů,no a prostě vůbec mi netáhne žádný odpich to nemá.Známý co mi říkal co jsem ho měl u něj,tak mi řekl že měl vybitou baterku,tak ji nabíjím ale já si myslím že to není baterkou.Ale když jedu a dám tomu prostě zátah tak to prostě netáhne jak předtím a když tomu přidusím tak to trochu cuká.Poraďte dík.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Corolla E-10 po výměně rozvodů

Příspěvek od Idaho »

1.3 55kw píše:Mám čestvě po výmeně rozvodů,no a prostě vůbec mi netáhne žádný odpich to nemá.Známý co mi říkal co jsem ho měl u něj,tak mi řekl že měl vybitou baterku,tak ji nabíjím ale já si myslím že to není baterkou.Ale když jedu a dám tomu prostě zátah tak to prostě netáhne jak předtím a když tomu přidusím tak to trochu cuká.Poraďte dík.
osobně bych to videl na spatne nastavené rozvody ( nejčastejší chyba ) zub sem, zub tam - ne každej to udelá skutečne poctivě :D
1.3 55kw
Manager Týmu

Příspěvek od 1.3 55kw »

Idaho píše:
1.3 55kw píše:Mám čestvě po výmeně rozvodů,no a prostě vůbec mi netáhne žádný odpich to nemá.Známý co mi říkal co jsem ho měl u něj,tak mi řekl že měl vybitou baterku,tak ji nabíjím ale já si myslím že to není baterkou.Ale když jedu a dám tomu prostě zátah tak to prostě netáhne jak předtím a když tomu přidusím tak to trochu cuká.Poraďte dík.
osobně bych to videl na spatne nastavené rozvody ( nejčastejší chyba ) zub sem, zub tam - ne každej to udelá skutečne poctivě :D
No uvidím nechám to nabít (baterku), a když tak to potom dovezu spátky.
Pizzamancz
Řidič

Příspěvek od Pizzamancz »

o zoubek vedle ! Dej to někomu, kdo rozvody umí.... Když mi to dělal Krosmen, tak ta malá starletka začala jezdit výtečně a u corolly navíc srovnal předstih o 7 nebo 9 stupňů a auto jelo jak z praku...
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!

Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
1.3 55kw
Manager Týmu

Příspěvek od 1.3 55kw »

Pizzamancz píše:o zoubek vedle ! Dej to někomu, kdo rozvody umí.... Když mi to dělal Krosmen, tak ta malá starletka začala jezdit výtečně a u corolly navíc srovnal předstih o 7 nebo 9 stupňů a auto jelo jak z praku...
To právě nejede,ikdyž jsem myslel že pojede jako střela.
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

1.3 55kw píše: .........vůbec mi netáhne žádný odpich to nemá.Známý co mi říkal co jsem ho měl u něj,tak mi řekl že měl vybitou baterku,tak ji nabíjím ale já si myslím že to není baterkou.Ale když jedu a dám tomu prostě zátah tak to prostě netáhne jak předtím a když tomu přidusím tak to trochu cuká.Poraďte dík.
1.3 55kw píše: ......No uvidím nechám to nabít (baterku), a když tak to potom dovezu spátky.
Nevěř tomu že je to baterkou. Stává se že je akumulátor slabý - v tom případě auto nenastartuješ. Jestli bude akumulátor natolik slabý že nastartuje hodně špatně tak i přez to ti to výkon neomezí!!!!!!! Leda by se ti přepla ECU do nouzového režimu ale to by ti musela svítit porucha na přístrojovce.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
1.3 55kw
Manager Týmu

Příspěvek od 1.3 55kw »

Tak baterka je nabita a dělá to stejně,a ještě jsme přišel na to že když se rozjíždím na první stupeň a přeřadím na druhý tak to cukne,a když vypinám motor tak se to zatřepe motor.Jak je to zahřáte tak i tak to nemá tah co to mělo předtím a mírně to škubá.
telleke
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od telleke »

Všechny příznaky posunutých rozvodů.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
1.3 55kw
Manager Týmu

Příspěvek od 1.3 55kw »

Je to hrůza i včerejší jízda to se nedá vůbec.Zítra mu to vezu zpátky do servisu :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :x :x :x :x :x :x :x :x
1.3 55kw
Manager Týmu

Příspěvek od 1.3 55kw »

Taaaaaaaaaaaaak a je spravené hurááááááááááááááááá teˇje to konečně moje autooooooooooooo .Super :-) :D :D :D :D :D :D :D :D
Doktor-Prase
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Doktor-Prase »

Takže to opravdu byly rozvody? Bylo by minimálně vhodné napsat, co to teda bylo...
Odpovědět

Zpět na „Corolla“