Corolla E-10 po výměně rozvodů
Corolla E-10 po výměně rozvodů
Mám čestvě po výmeně rozvodů,no a prostě vůbec mi netáhne žádný odpich to nemá.Známý co mi říkal co jsem ho měl u něj,tak mi řekl že měl vybitou baterku,tak ji nabíjím ale já si myslím že to není baterkou.Ale když jedu a dám tomu prostě zátah tak to prostě netáhne jak předtím a když tomu přidusím tak to trochu cuká.Poraďte dík.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Corolla E-10 po výměně rozvodů
osobně bych to videl na spatne nastavené rozvody ( nejčastejší chyba ) zub sem, zub tam - ne každej to udelá skutečne poctivě1.3 55kw píše:Mám čestvě po výmeně rozvodů,no a prostě vůbec mi netáhne žádný odpich to nemá.Známý co mi říkal co jsem ho měl u něj,tak mi řekl že měl vybitou baterku,tak ji nabíjím ale já si myslím že to není baterkou.Ale když jedu a dám tomu prostě zátah tak to prostě netáhne jak předtím a když tomu přidusím tak to trochu cuká.Poraďte dík.
No uvidím nechám to nabít (baterku), a když tak to potom dovezu spátky.Idaho píše:osobně bych to videl na spatne nastavené rozvody ( nejčastejší chyba ) zub sem, zub tam - ne každej to udelá skutečne poctivě1.3 55kw píše:Mám čestvě po výmeně rozvodů,no a prostě vůbec mi netáhne žádný odpich to nemá.Známý co mi říkal co jsem ho měl u něj,tak mi řekl že měl vybitou baterku,tak ji nabíjím ale já si myslím že to není baterkou.Ale když jedu a dám tomu prostě zátah tak to prostě netáhne jak předtím a když tomu přidusím tak to trochu cuká.Poraďte dík.
- Pizzamancz
- Řidič
o zoubek vedle ! Dej to někomu, kdo rozvody umí.... Když mi to dělal Krosmen, tak ta malá starletka začala jezdit výtečně a u corolly navíc srovnal předstih o 7 nebo 9 stupňů a auto jelo jak z praku...
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
1.3 55kw píše: .........vůbec mi netáhne žádný odpich to nemá.Známý co mi říkal co jsem ho měl u něj,tak mi řekl že měl vybitou baterku,tak ji nabíjím ale já si myslím že to není baterkou.Ale když jedu a dám tomu prostě zátah tak to prostě netáhne jak předtím a když tomu přidusím tak to trochu cuká.Poraďte dík.
Nevěř tomu že je to baterkou. Stává se že je akumulátor slabý - v tom případě auto nenastartuješ. Jestli bude akumulátor natolik slabý že nastartuje hodně špatně tak i přez to ti to výkon neomezí!!!!!!! Leda by se ti přepla ECU do nouzového režimu ale to by ti musela svítit porucha na přístrojovce.1.3 55kw píše: ......No uvidím nechám to nabít (baterku), a když tak to potom dovezu spátky.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- Doktor-Prase
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele: