Hboss> ty asi věříš všemu co ti řeknou výrobci, prodejci a redaktoři Idnesu apod... věř čemu chceš... já vim, že kecaj (teda fakt jde o tu konzistenci a kvalitu gumy- nejsou všechny stejný!)... a hlavně vim, že když jedu na přezutí pneu, tak ten týpek neni blbej... on mi nepotřebuje prodat jiný gumy, i když jich má plnej sklad, rád by to udělal, ale protože se tim živí, je to profík a vyzná se, ... protože ví, že jsou prostě parádní.... neřeší, nechápe to, já taky ne... ale prostě dobrý gumy a sem rád že jsou made in Czech Republic. (nevim jestli nový barum jsou taky Czech?) A sem hrdej na tu kvalitu... fest...
tomasGT20> pánové u barumu ti povídali pohádku... kdyby jí nepovídali, tak nemaj kšefty chápeš to?

všichni musíme poslouchat marketingový pohádky, a většina to žere i s navijákem. ham ham ham...
Biscuit> letní kloužou... bravuris, ty mam taky ultra mega starý... ale jen na mokru... zimní polaris jsou téměř jako nový, vzorek perfektní, navíc třeba v v zimě s tim brácha přejel, vlítnul na obrubník, ani prd... tlustěnky chráněj BBS ´92... prostě vjel na zasněženej obrubník (protože bylo zamlžený auto) na chodník a zpět v zatáčce... nic cool

traktors