problem s kliamtizaci?
problem s kliamtizaci?
Ahoj.Koupil jsem si vcera Mitshubishi Carismu s klimou.Chladi paradne,ale po ujeti asi 150km jsem si vsiml,kdyz jsme se na chvili zastavili,ze mam komplet cele auto zasrane-bilej sajrajt(jako v zime od soli).Schytalo to i tatovo auto docela dost,protoze jel stale za mnou.Z odparniku,nebo co to je,kapala voda,coz je normalni.Je ale normalni aby byla slana?Tata ji koštoval
celica 1,6
- Ahold
- Věčnej rejpal
Re: problem s kliamtizaci?
není tam ta sůl aby ta voda nezmrzla? nic jiného mě nenapadlowarrior píše:Ahoj.Koupil jsem si vcera Mitshubishi Carismu s klimou.Chladi paradne,ale po ujeti asi 150km jsem si vsiml,kdyz jsme se na chvili zastavili,ze mam komplet cele auto zasrane-bilej sajrajt(jako v zime od soli).Schytalo to i tatovo auto docela dost,protoze jel stale za mnou.Z odparniku,nebo co to je,kapala voda,coz je normalni.Je ale normalni aby byla slana?Tata ji koštoval
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Vem to na myčku, vapkou pořádně umyj spodek a zkus to znova - jediný co mě napadá, že tam bude ještě sůl ze zimy (jestli to někde stálo v bazíku). Není možný, aby z klimy něco teklo a už vůbec ne slanýho. Klima je hermeticky uzavřenej okruh. To, co z ní kape není zevnitř, ale zkondenzovaná vzdušná vlhkost, co se sráží na výparníku.
Celica 7g TS
tak jsme najezdili vcera pres 400 km -vetsinou s klimou a nikde nic.Vse ciste jak by melo byt..Tak zeby vazne nejaky pozustatek po zime?
Naposledy upravil(a) warrior dne pon 20.06.2011, 09:43, celkem upraveno 1 x.
celica 1,6