problem s kliamtizaci?

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
warrior
Manager Týmu

problem s kliamtizaci?

Příspěvek od warrior »

Ahoj.Koupil jsem si vcera Mitshubishi Carismu s klimou.Chladi paradne,ale po ujeti asi 150km jsem si vsiml,kdyz jsme se na chvili zastavili,ze mam komplet cele auto zasrane-bilej sajrajt(jako v zime od soli).Schytalo to i tatovo auto docela dost,protoze jel stale za mnou.Z odparniku,nebo co to je,kapala voda,coz je normalni.Je ale normalni aby byla slana?Tata ji koštoval :-)
celica 1,6
Ahold
Věčnej rejpal

Re: problem s kliamtizaci?

Příspěvek od Ahold »

warrior píše:Ahoj.Koupil jsem si vcera Mitshubishi Carismu s klimou.Chladi paradne,ale po ujeti asi 150km jsem si vsiml,kdyz jsme se na chvili zastavili,ze mam komplet cele auto zasrane-bilej sajrajt(jako v zime od soli).Schytalo to i tatovo auto docela dost,protoze jel stale za mnou.Z odparniku,nebo co to je,kapala voda,coz je normalni.Je ale normalni aby byla slana?Tata ji koštoval :-)
není tam ta sůl aby ta voda nezmrzla? nic jiného mě nenapadlo :)
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

hm,to nevim.Zatim od te doby jezdim jen po meste kratke trasy a klima je zapla nej chvilku,takze jsem ani nemohl vypozorovat jestli to jeste dela,nebo uz ne.
celica 1,6
Kk
Manager Týmu

Příspěvek od Kk »

Vem to na myčku, vapkou pořádně umyj spodek a zkus to znova - jediný co mě napadá, že tam bude ještě sůl ze zimy (jestli to někde stálo v bazíku). Není možný, aby z klimy něco teklo a už vůbec ne slanýho. Klima je hermeticky uzavřenej okruh. To, co z ní kape není zevnitř, ale zkondenzovaná vzdušná vlhkost, co se sráží na výparníku.
Celica 7g TS
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

Byl jsem umejt a ted uz jen zkusit nejakou delsi cestu jestli to jeste bude delat.Manik rikal,ze mu auto stalo v bazaru neco pres mesic,ale asi to bude dyl.Celkem je mozne,ze od zimy jak pises.Ale bylo to ranec opatlane,tak me to dost prekvapilo
celica 1,6
Kk
Manager Týmu

Příspěvek od Kk »

Sem zvědavej, na co přijdeš. Není problém někde jinde? Neubývá nějaká provozní kapalina? (i když žádná by neměla být slaná) :?:
Celica 7g TS
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

tak jsme najezdili vcera pres 400 km -vetsinou s klimou a nikde nic.Vse ciste jak by melo byt..Tak zeby vazne nejaky pozustatek po zime?
Naposledy upravil(a) warrior dne pon 20.06.2011, 09:43, celkem upraveno 1 x.
celica 1,6
Kk
Manager Týmu

Příspěvek od Kk »

:thumbsup:
Celica 7g TS
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“