No já si myslím, že INT znamená intensity a měla by se někde regulovat. Na Hyundai jsem to takhle měl a má to takhle (údajně) URČITĚwong píše:INT znamena interval. a myslim, ze to znamena pevnej interval. aspon tak to mam ja
No už to tak vypadá, že záleží na výbavě, ale zaráží mě, že by to v základní výbavě nebylo. Připadá mi to spíš, že se to liší podle zadního stěrače...pač ovládání zadního stěrače je právě na té pačce, kde by měl být ten cyklovač...BRunner píše:2 Mirosz: záleží na výbavě daného auta. U Toyot se interval nastavuje (pokud to jde) kroužkem na páčce stěračů.
Asi Ti budu muset dát bohužel zapravdu...BRunner píše:Pro ten cyklovač tam bývá ještě jeden kroužek. Takovej prstýnekU mé Celici taky neni a u stejné s lepší výbavou je.
int = intermediate, teda prechodny, prostredny, stredny.Mirosz píše: Na ovládací páčce jsou tři polohy rychlosti stírání, z čehož je jedna poloha INT - což si myslím, že by měla být plynula regulace rychlosti stírání.
Já ti dám "údajně"Mirosz píše:No já si myslím, že INT znamená intensity a měla by se někde regulovat. Na Hyundai jsem to takhle měl a má to takhle údajně i Carina E sedan.wong píše:INT znamena interval. a myslim, ze to znamena pevnej interval. aspon tak to mam ja
ja myslim, ze to zalezi na vybave a neni pravidlo, ze carina E sedan ma regulaciMilan píše:Já ti dám "údajně"Mirosz píše:No já si myslím, že INT znamená intensity a měla by se někde regulovat. Na Hyundai jsem to takhle měl a má to takhle údajně i Carina E sedan.wong píše:INT znamena interval. a myslim, ze to znamena pevnej interval. aspon tak to mam ja![]()
![]()
![]()
drgi píše:int = intermediate, teda prechodny, prostredny, stredny.Mirosz píše: Na ovládací páčce jsou tři polohy rychlosti stírání, z čehož je jedna poloha INT - což si myslím, že by měla být plynula regulace rychlosti stírání.
drgi