na novu letnu sezonu

Diky
taky mě to čeká, tak taky vybírám.. Musím říct, jsem poměrně nemile překvapen cenou u předepsaného rozměru 195/55/ R16, kde např. zmiňované Pirelli vychazí v sadě o cca 4t dráž, než v rozměru 205/55/ R16. Je mi jasné, že by se měly dodržovat rozměry předepsané výrobcem, nicméně i tak se zeptám, zda někdo 205/55/ r16 nezkoušel a pokud ano, tak zda se bez problému vešel. Rozdíl ve výšce pneu byl měl být v takovém případě cca +6mm, obvod by se zvětšil o cca 34 mm (1,74%)lake-bodom píše:Ahoj,
na Avensisovi jsem měl Pirelli P6 (195x60 R15) a musím říct, že byly naprosto výborné. Vydržely přes 40 000km, stopu držely a byly tiché (ne jako Michelinky co mám teď na Versu). Takže já je mohu jen a jen doporučit.
na ten hluk som sa chcel spytat. V niektorych testoch pisu, ze tie Pirelli su hlucne. tak diky za odpovedlake-bodom píše:Ahoj,
na Avensisovi jsem měl Pirelli P6 (195x60 R15) a musím říct, že byly naprosto výborné. Vydržely přes 40 000km, stopu držely a byly tiché (ne jako Michelinky co mám teď na Versu). Takže já je mohu jen a jen doporučit.
ely píše:na ten hluk som sa chcel spytat. V niektorych testoch pisu, ze tie Pirelli su hlucne. tak diky za odpovedlake-bodom píše:Ahoj,