na novu letnu sezonu
 si budem kupovat nove gumy. Chcel by som Vas poziadat o vase rady, skusenosti ...  Aku znacku, typ vybrat?
 si budem kupovat nove gumy. Chcel by som Vas poziadat o vase rady, skusenosti ...  Aku znacku, typ vybrat? 
Diky
 ). Takže já je mohu jen a jen doporučit.
 ). Takže já je mohu jen a jen doporučit.taky mě to čeká, tak taky vybírám.. Musím říct, jsem poměrně nemile překvapen cenou u předepsaného rozměru 195/55/ R16, kde např. zmiňované Pirelli vychazí v sadě o cca 4t dráž, než v rozměru 205/55/ R16. Je mi jasné, že by se měly dodržovat rozměry předepsané výrobcem, nicméně i tak se zeptám, zda někdo 205/55/ r16 nezkoušel a pokud ano, tak zda se bez problému vešel. Rozdíl ve výšce pneu byl měl být v takovém případě cca +6mm, obvod by se zvětšil o cca 34 mm (1,74%)lake-bodom píše:Ahoj,
na Avensisovi jsem měl Pirelli P6 (195x60 R15) a musím říct, že byly naprosto výborné. Vydržely přes 40 000km, stopu držely a byly tiché (ne jako Michelinky co mám teď na Versu). Takže já je mohu jen a jen doporučit.
 Myslim, ze pokial si vyberies nejaku "renomovanu" znacku, ci uz to bude Continental, Dunlop, Bridgestone alebo Pirelli, urcite budes spokojny. Mal som uz pneumatiky od vsetkych tychto znaciek, ci uz to boli zimne alebo letne a zatial ma nesklamali
 Myslim, ze pokial si vyberies nejaku "renomovanu" znacku, ci uz to bude Continental, Dunlop, Bridgestone alebo Pirelli, urcite budes spokojny. Mal som uz pneumatiky od vsetkych tychto znaciek, ci uz to boli zimne alebo letne a zatial ma nesklamali 
 ) a spokojenost byla vzdy
 ) a spokojenost byla vzdy  . zkusil bych pohledat v podobných testech http://www.pneunet.cz/testy-pneumatik/t ... 5-17-2010/  a něco vybrat...
 . zkusil bych pohledat v podobných testech http://www.pneunet.cz/testy-pneumatik/t ... 5-17-2010/  a něco vybrat... 

, pak Firestone
 , pak Firestone  a Pirelli
 a Pirelli  .
 .  ), 40 tis. km, Trend
), 40 tis. km, Trendna ten hluk som sa chcel spytat. V niektorych testoch pisu, ze tie Pirelli su hlucne. tak diky za odpovedlake-bodom píše:Ahoj,
na Avensisovi jsem měl Pirelli P6 (195x60 R15) a musím říct, že byly naprosto výborné. Vydržely přes 40 000km, stopu držely a byly tiché (ne jako Michelinky co mám teď na Versu). Takže já je mohu jen a jen doporučit.
 .
 . (a motorem to není, ten není slyšet).
  (a motorem to není, ten není slyšet).ely píše:na ten hluk som sa chcel spytat. V niektorych testoch pisu, ze tie Pirelli su hlucne. tak diky za odpovedlake-bodom píše:Ahoj,