Řízení

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
jarda123
Člen Týmu

Řízení

Příspěvek od jarda123 »

Mám takový dotaz.Při zatáčení to trochu škube,tzn.je cítit jakoby odpor nepravidelně.Zkoušel jsem to na místě točit volantem a zdá se,že to jede normálně bez škubání.Z toho usuzuji,že řízení jako takové by mělo být v pohodě,že by to mohly být homo klouby.Projevuje se to jenom místy a je jedno jestli točím doleva nebo doprava.Jestli to budou klouby,mění se oba dva?Díky za reakce.
Toyota Carina E combi 1,6 16V 1997 LPG
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

více info....je to za jízdy nebo na místě?????Máš posilovač řízení????Pokud je ta za jízdy a jakoby v tahu při plnym rejdu tak je to homokloubík a nemusí se měnit oba stačí jen ten co je v pytli :-)
pokud by si byl někde poblíž Dobříše,mohli by sme na to nezávazně juknout.....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
jarda123
Člen Týmu

Příspěvek od jarda123 »

Na místě se zdá,že to nedělá nic.Až za jízdy to při točení volantem trochu škube.Není to tak hrozné.Mám posilovač.Ale právě,že to nedělá jen při plném rejdu.Pokud stojím na místě a mám nastartováno,tak při otáčení doleva a doprava až na konec to jede plynule.Díky za ochotu,ale jsem ze Zlína,je to daleko,jinak bych se stavil.
Toyota Carina E combi 1,6 16V 1997 LPG
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

vypadá to na homoklouby.Zvedni jednu stranu tak ať máš jen jedno kolo vevzduchu,zařad jedničku a vem za poloosu jestli je v ní vůle oproti kolu a potom oprioti převodovce,zřejmě to odnesl venkovní kloubík.....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
Odpovědět

Zpět na „Carina“