Řízení
Řízení
Mám takový dotaz.Při zatáčení to trochu škube,tzn.je cítit jakoby odpor nepravidelně.Zkoušel jsem to na místě točit volantem a zdá se,že to jede normálně bez škubání.Z toho usuzuji,že řízení jako takové by mělo být v pohodě,že by to mohly být homo klouby.Projevuje se to jenom místy a je jedno jestli točím doleva nebo doprava.Jestli to budou klouby,mění se oba dva?Díky za reakce.
Toyota Carina E combi 1,6 16V 1997 LPG
více info....je to za jízdy nebo na místě?????Máš posilovač řízení????Pokud je ta za jízdy a jakoby v tahu při plnym rejdu tak je to homokloubík a nemusí se měnit oba stačí jen ten co je v pytli 
pokud by si byl někde poblíž Dobříše,mohli by sme na to nezávazně juknout.....

pokud by si byl někde poblíž Dobříše,mohli by sme na to nezávazně juknout.....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
Na místě se zdá,že to nedělá nic.Až za jízdy to při točení volantem trochu škube.Není to tak hrozné.Mám posilovač.Ale právě,že to nedělá jen při plném rejdu.Pokud stojím na místě a mám nastartováno,tak při otáčení doleva a doprava až na konec to jede plynule.Díky za ochotu,ale jsem ze Zlína,je to daleko,jinak bych se stavil.
Toyota Carina E combi 1,6 16V 1997 LPG
vypadá to na homoklouby.Zvedni jednu stranu tak ať máš jen jedno kolo vevzduchu,zařad jedničku a vem za poloosu jestli je v ní vůle oproti kolu a potom oprioti převodovce,zřejmě to odnesl venkovní kloubík.....
specializovaný servis Toyot tel 777193983