Snížení zadního nárazníku.

vše ohledně modelové řady Celica
Preatorian
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Snížení zadního nárazníku.

Příspěvek od Preatorian »

Čaute, nevíte někdo kde sehnat tyto nástavce pro optické snížení zadního nárazníku za zadními koly?

Obrázek

Nebo i jiné, podobné nápady?
Celica 6.g. 1.8 červená "MIKAELA"
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

robili to TRD predne aj zadne ale tie su drahe jak svin. ne eBayi zozenies repliky

http://cgi.ebay.co.uk/toyota-celica-gen ... 0649707862
Obrázek
Preatorian
Řidič
Kontaktovat uživatele:

No super :D To je přesně ono, díky :wink: Najde se ještě nějaký zájemce kdybych si je nechal poslat?
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

moj kamarat nad tym uvazoval. spytam sa ho ci by nechel ak by si pockal. respektive zistim ci che predne alebo zadne :)
Obrázek
Preatorian
Řidič
Kontaktovat uživatele:

No super, když bude více zájemců, tak budu jen rád, protože je blbost aby každej platil plný poštovný.
stefancelicaT20
Manager Týmu

Příspěvek od stefancelicaT20 »

keby boli tie nadstavce krajsie mozno by som pouvazoval...
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

Preatorian píše:No super, když bude více zájemců, tak budu jen rád, protože je blbost aby každej platil plný poštovný.
Zdravim po delsi dobe,mno jelikoz sem ti to navrh ja ze to mam v planu uz od rebornu tak bych je bral asi taky.btw malpaso me rikal ze neni problem sehnat....z USA
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

BaraS píše:
Preatorian píše:No super, když bude více zájemců, tak budu jen rád, protože je blbost aby každej platil plný poštovný.
Zdravim po delsi dobe,mno jelikoz sem ti to navrh ja ze to mam v planu uz od rebornu tak bych je bral asi taky.btw malpaso me rikal ze neni problem sehnat....z USA
a na kolik vyjdou?? + kolik prahy a kolik ty na předek?? celkem asi suma ne?? :)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

martin.matess píše:
BaraS píše:
a na kolik vyjdou?? + kolik prahy a kolik ty na předek?? celkem asi suma ne?? :)
tak to nevím přesně ja mu napíšu a uvidíme :) u me by se jednalo jen o zadek a delali i ss-II stylazz XDja potrebuju chytit stejnou vejsku s prahama prave,vepredu mam origo blíza v barve :) ale ta prdel je strasne vysoko oproti bokum
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

moj kamarat este onoho casu tuzil hlavne po predku a koli symetrii aj po zadnych. jemu proste vadi ze neznizena celica ma aj rit aj predok mierne dvihnuty a vyzera to ako lod :D

takze ak sa teda budu hromadne zhanata bdue znama cena, spytam sa ho a mozno sa pridam teda aj ja :)
Obrázek
Preatorian
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Bezva nápad, jestli má Malpaso nějaký dobrý kontakty na tohle, tak budu jen rád. Já jsem vyzvídal, na kolik by to přišlo z Anglie a prej něco kolem 50ti liber za dopravu, 29 liber za samotný nástavce a případně 99 liber za křídlo gt-four, který mám v plánu. Ta doprava je samozřejmě závislá na množství zboží. Každopádně, bych to začal řešit co nejdříve, tak jestli něco zjistíte od Malpasa tak dejte vědět. Dal bych lhůtu tak do srazu a poté to vzal ze zdroje, kterej udělá lepší nabídku a objednal to najednou. Doufám, že souhlasíte :wink:
Preatorian
Řidič
Kontaktovat uživatele:

BaraS píše:
Tak tehdá jsem to ještě vůbec neřešil, protože jsem neměl origo nárazník. Ten mám teprve 4 dny a tak jsem se hned začal poohlížet po způsobu jak ho srovnat s prahama :wink:
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

OK tak kamarat ich nechce vraj sa mu moc nepacia... iked som si isty ze rok dozadu ked sme to pozerali sa mu pacili len plakal nad cenou... :D
Obrázek
Preatorian
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Nad cenou pláču též, ale hold pro krásu se musí něco obětovat. :twisted:
Preatorian
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Tak mi psal Malpaso, tady je zpráva od něj:

jo, to jsou TRD nástavce... není vůbec problém je sehnat. mám kontakt v UK na kluka co je dělá (takže žádné clo) a umi je dokonce i v karbonu

Obrázek

cenu nevim (ani dopravy) takže co bych nejdřív rád slyšel je počet vážných zájemců (třeba dá slušnější cenu a víc kusu) abych se ho rovnou zeptal na cenu s poštovným...

Tak rychle rozhodujte ať se může objednávat :wink:
Odpovědět

Zpět na „Celica“