Snížení zadního nárazníku.
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Snížení zadního nárazníku.
Čaute, nevíte někdo kde sehnat tyto nástavce pro optické snížení zadního nárazníku za zadními koly?
Nebo i jiné, podobné nápady?
Nebo i jiné, podobné nápady?
Celica 6.g. 1.8 červená "MIKAELA"
robili to TRD predne aj zadne ale tie su drahe jak svin. ne eBayi zozenies repliky
http://cgi.ebay.co.uk/toyota-celica-gen ... 0649707862
http://cgi.ebay.co.uk/toyota-celica-gen ... 0649707862
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
a na kolik vyjdou?? + kolik prahy a kolik ty na předek?? celkem asi suma ne??BaraS píše:Zdravim po delsi dobe,mno jelikoz sem ti to navrh ja ze to mam v planu uz od rebornu tak bych je bral asi taky.btw malpaso me rikal ze neni problem sehnat....z USAPreatorian píše:No super, když bude více zájemců, tak budu jen rád, protože je blbost aby každej platil plný poštovný.
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- BaraS
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
tak to nevím přesně ja mu napíšu a uvidíme u me by se jednalo jen o zadek a delali i ss-II stylazz XDja potrebuju chytit stejnou vejsku s prahama prave,vepredu mam origo blíza v barve ale ta prdel je strasne vysoko oproti bokummartin.matess píše:a na kolik vyjdou?? + kolik prahy a kolik ty na předek?? celkem asi suma ne??BaraS píše:Zdravim po delsi dobe,mno jelikoz sem ti to navrh ja ze to mam v planu uz od rebornu tak bych je bral asi taky.btw malpaso me rikal ze neni problem sehnat....z USAPreatorian píše:No super, když bude více zájemců, tak budu jen rád, protože je blbost aby každej platil plný poštovný.
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Bezva nápad, jestli má Malpaso nějaký dobrý kontakty na tohle, tak budu jen rád. Já jsem vyzvídal, na kolik by to přišlo z Anglie a prej něco kolem 50ti liber za dopravu, 29 liber za samotný nástavce a případně 99 liber za křídlo gt-four, který mám v plánu. Ta doprava je samozřejmě závislá na množství zboží. Každopádně, bych to začal řešit co nejdříve, tak jestli něco zjistíte od Malpasa tak dejte vědět. Dal bych lhůtu tak do srazu a poté to vzal ze zdroje, kterej udělá lepší nabídku a objednal to najednou. Doufám, že souhlasíte
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak tehdá jsem to ještě vůbec neřešil, protože jsem neměl origo nárazník. Ten mám teprve 4 dny a tak jsem se hned začal poohlížet po způsobu jak ho srovnat s prahamaBaraS píše:Zdravim po delsi dobe,mno jelikoz sem ti to navrh ja ze to mam v planu uz od rebornu tak bych je bral asi taky.btw malpaso me rikal ze neni problem sehnat....z USAPreatorian píše:No super, když bude více zájemců, tak budu jen rád, protože je blbost aby každej platil plný poštovný.
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi psal Malpaso, tady je zpráva od něj:
jo, to jsou TRD nástavce... není vůbec problém je sehnat. mám kontakt v UK na kluka co je dělá (takže žádné clo) a umi je dokonce i v karbonu
cenu nevim (ani dopravy) takže co bych nejdřív rád slyšel je počet vážných zájemců (třeba dá slušnější cenu a víc kusu) abych se ho rovnou zeptal na cenu s poštovným...
Tak rychle rozhodujte ať se může objednávat
jo, to jsou TRD nástavce... není vůbec problém je sehnat. mám kontakt v UK na kluka co je dělá (takže žádné clo) a umi je dokonce i v karbonu
cenu nevim (ani dopravy) takže co bych nejdřív rád slyšel je počet vážných zájemců (třeba dá slušnější cenu a víc kusu) abych se ho rovnou zeptal na cenu s poštovným...
Tak rychle rozhodujte ať se může objednávat