Nebo i jiné, podobné nápady?

a na kolik vyjdou?? + kolik prahy a kolik ty na předek?? celkem asi suma ne??BaraS píše:Zdravim po delsi dobe,mno jelikoz sem ti to navrh ja ze to mam v planu uz od rebornu tak bych je bral asi taky.btw malpaso me rikal ze neni problem sehnat....z USAPreatorian píše:No super, když bude více zájemců, tak budu jen rád, protože je blbost aby každej platil plný poštovný.
tak to nevím přesně ja mu napíšu a uvidímemartin.matess píše:a na kolik vyjdou?? + kolik prahy a kolik ty na předek?? celkem asi suma ne??BaraS píše:Zdravim po delsi dobe,mno jelikoz sem ti to navrh ja ze to mam v planu uz od rebornu tak bych je bral asi taky.btw malpaso me rikal ze neni problem sehnat....z USAPreatorian píše:No super, když bude více zájemců, tak budu jen rád, protože je blbost aby každej platil plný poštovný.
Tak tehdá jsem to ještě vůbec neřešil, protože jsem neměl origo nárazník. Ten mám teprve 4 dny a tak jsem se hned začal poohlížet po způsobu jak ho srovnat s prahamaBaraS píše:Zdravim po delsi dobe,mno jelikoz sem ti to navrh ja ze to mam v planu uz od rebornu tak bych je bral asi taky.btw malpaso me rikal ze neni problem sehnat....z USAPreatorian píše:No super, když bude více zájemců, tak budu jen rád, protože je blbost aby každej platil plný poštovný.