Tak nějak poslední dobou cítím, že se se mnou loučí spojka v mém Avasu, ale při hledání nové sady na netu jsem jí neobjevil ani v žádném obchodě, ani na e-bayi a dokonce ani na allegru jí polští kolegáčci nemají.
Všude jen tak max. na dvoulitr, ale 2,2 D-CAT 130kW prostě nikde....
V Toyotě bohužel nevedou tuto sadu jako Otifit díl a za novou mi napočítali 9500Kč za lamelu a přítlačák + ložisko + práce (cca 6500Kč) + simeringy = celkem cca 19 500Kč.
Když to jinak nepůjde, budu muset tam, ale nemá někdo alternativní řešení nebo lepší kontakty, znamenající nižší investici, pls?
Spojka na 2,2l D-CAT (2006)
Spojka na 2,2l D-CAT (2006)
Toyota Avensis Combi 2,2 D-CAT 130kW (2006)
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spojka na 2,2l D-CAT (2006)
hod mi do SZ vinko a dohekldám, udelám na bídku a myslím že i práci bychom zvládli za méne než polovinu toho co si řekne toypavel.em píše:Tak nějak poslední dobou cítím, že se se mnou loučí spojka v mém Avasu, ale při hledání nové sady na netu jsem jí neobjevil ani v žádném obchodě, ani na e-bayi a dokonce ani na allegru jí polští kolegáčci nemají.
Všude jen tak max. na dvoulitr, ale 2,2 D-CAT 130kW prostě nikde....
V Toyotě bohužel nevedou tuto sadu jako Otifit díl a za novou mi napočítali 9500Kč za lamelu a přítlačák + ložisko + práce (cca 6500Kč) + simeringy = celkem cca 19 500Kč.
Když to jinak nepůjde, budu muset tam, ale nemá někdo alternativní řešení nebo lepší kontakty, znamenající nižší investici, pls?

více vyřešíme po SZ

Jediná varianta bude origo díl,nikdo nedodává na tento model spojku přesně tak jak si zjistil i ty.....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
Re: Spojka na 2,2l D-CAT (2006)
Ahoj, jen bych se chtěl zeptat jestli náhodou někdo nemá fotky nebo postup výměny spojky (sady) na 2,2 D-CAT 130kW (Rav4 III r.v. 2006).
Začíná mi klouzat a obávám se, že mě čeká výměna. Autíčko je super, ale už má 240t km.
Díky V.
Začíná mi klouzat a obávám se, že mě čeká výměna. Autíčko je super, ale už má 240t km.
Díky V.