Spojka na 2,2l D-CAT (2006)

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
pavel.em
Řidič

Spojka na 2,2l D-CAT (2006)

Příspěvek od pavel.em »

Tak nějak poslední dobou cítím, že se se mnou loučí spojka v mém Avasu, ale při hledání nové sady na netu jsem jí neobjevil ani v žádném obchodě, ani na e-bayi a dokonce ani na allegru jí polští kolegáčci nemají.
Všude jen tak max. na dvoulitr, ale 2,2 D-CAT 130kW prostě nikde....

V Toyotě bohužel nevedou tuto sadu jako Otifit díl a za novou mi napočítali 9500Kč za lamelu a přítlačák + ložisko + práce (cca 6500Kč) + simeringy = celkem cca 19 500Kč.

Když to jinak nepůjde, budu muset tam, ale nemá někdo alternativní řešení nebo lepší kontakty, znamenající nižší investici, pls?
Toyota Avensis Combi 2,2 D-CAT 130kW (2006)
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Zkus napsat tady na forku Idahovi
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Spojka na 2,2l D-CAT (2006)

Příspěvek od Idaho »

pavel.em píše:Tak nějak poslední dobou cítím, že se se mnou loučí spojka v mém Avasu, ale při hledání nové sady na netu jsem jí neobjevil ani v žádném obchodě, ani na e-bayi a dokonce ani na allegru jí polští kolegáčci nemají.
Všude jen tak max. na dvoulitr, ale 2,2 D-CAT 130kW prostě nikde....

V Toyotě bohužel nevedou tuto sadu jako Otifit díl a za novou mi napočítali 9500Kč za lamelu a přítlačák + ložisko + práce (cca 6500Kč) + simeringy = celkem cca 19 500Kč.

Když to jinak nepůjde, budu muset tam, ale nemá někdo alternativní řešení nebo lepší kontakty, znamenající nižší investici, pls?
hod mi do SZ vinko a dohekldám, udelám na bídku a myslím že i práci bychom zvládli za méne než polovinu toho co si řekne toy :D
více vyřešíme po SZ :)
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

Jediná varianta bude origo díl,nikdo nedodává na tento model spojku přesně tak jak si zjistil i ty.....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
bishboun
Člen Týmu

Re: Spojka na 2,2l D-CAT (2006)

Příspěvek od bishboun »

Ahoj, jen bych se chtěl zeptat jestli náhodou někdo nemá fotky nebo postup výměny spojky (sady) na 2,2 D-CAT 130kW (Rav4 III r.v. 2006).
Začíná mi klouzat a obávám se, že mě čeká výměna. Autíčko je super, ale už má 240t km.

Díky V.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“