Ahoj, nechal jsem si prelakovat dvere u moji Toyota. Bohuzel, lak se jevi svetlejsi nez na zbytku auto. Lakyrnik ale rikal ze do dvou tydnu do zasedne a pak jiz to bude jako zbytek.
Moc tomu neverim, je to pravda?
Diky

Novy lak na dverich
Na jednom aute mi delali nove zrcatko do laku po urazeni. BYla to takova cervene pomerancova a taky to bylo svetlejsi. nevzpomenu si za jak dlouho, ale u me se to srovnalo a dneska bych to nepoznal. Zkus pockat a uvidis. MOzna zalezi jak moc to je svetly  

"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Diky moc, u mne to je taky tmave cervena a ta nova barva je take cervene pomerancova. No dam tomu chvili cas a uvidim.Kubrt píše:Na jednom aute mi delali nove zrcatko do laku po urazeni. BYla to takova cervene pomerancova a taky to bylo svetlejsi. nevzpomenu si za jak dlouho, ale u me se to srovnalo a dneska bych to nepoznal. Zkus pockat a uvidis. MOzna zalezi jak moc to je svetly
- Ahold
 - Věčnej rejpal

Mi dělali černé dveře a poznat to bylo jen z velké blízky, a ted po 6 měsíců už téměř vůbec.pistikes píše:Diky moc, u mne to je taky tmave cervena a ta nova barva je take cervene pomerancova. No dam tomu chvili cas a uvidim.Kubrt píše:Na jednom aute mi delali nove zrcatko do laku po urazeni. BYla to takova cervene pomerancova a taky to bylo svetlejsi. nevzpomenu si za jak dlouho, ale u me se to srovnalo a dneska bych to nepoznal. Zkus pockat a uvidis. MOzna zalezi jak moc to je svetly
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to. 
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm

Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
- Pizzamancz
 - Řidič

S červenou bvych si starosti nedělal. Já jsem zvědavý, jak dopadne lakýrník v pondělí, až mi nalakuje moji tyrkysovou rolku. Už jednou to lakované bylo, ale předchůdci měli asi porušený barvocit, poáč i na 100 metrů byl vidět ten rozdíl. Jenže u metalízy to skutečně poznáš až po krycím laku a 14 dnech... Takže jsem na to taky zvědavý.

2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.

- Pizzamancz
 - Řidič

S červenou bvych si starosti nedělal. Já jsem zvědavý, jak dopadne lakýrník v pondělí, až mi nalakuje moji tyrkysovou rolku. Už jednou to lakované bylo, ale předchůdci měli asi porušený barvocit, poáč i na 100 metrů byl vidět ten rozdíl. Jenže u metalízy to skutečně poznáš až po krycím laku a 14 dnech... Takže jsem na to taky zvědavý.

2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988

- 
				kamil.strazny
 - Člen Týmu