Novy lak na dverich

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
pistikes
Člen Týmu

Novy lak na dverich

Příspěvek od pistikes »

Ahoj, nechal jsem si prelakovat dvere u moji Toyota. Bohuzel, lak se jevi svetlejsi nez na zbytku auto. Lakyrnik ale rikal ze do dvou tydnu do zasedne a pak jiz to bude jako zbytek.
Moc tomu neverim, je to pravda?
Diky
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Na jednom aute mi delali nove zrcatko do laku po urazeni. BYla to takova cervene pomerancova a taky to bylo svetlejsi. nevzpomenu si za jak dlouho, ale u me se to srovnalo a dneska bych to nepoznal. Zkus pockat a uvidis. MOzna zalezi jak moc to je svetly :wink:
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
pistikes
Člen Týmu

Příspěvek od pistikes »

Kubrt píše:Na jednom aute mi delali nove zrcatko do laku po urazeni. BYla to takova cervene pomerancova a taky to bylo svetlejsi. nevzpomenu si za jak dlouho, ale u me se to srovnalo a dneska bych to nepoznal. Zkus pockat a uvidis. MOzna zalezi jak moc to je svetly :wink:
Diky moc, u mne to je taky tmave cervena a ta nova barva je take cervene pomerancova. No dam tomu chvili cas a uvidim.
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

pistikes píše:
Kubrt píše:Na jednom aute mi delali nove zrcatko do laku po urazeni. BYla to takova cervene pomerancova a taky to bylo svetlejsi. nevzpomenu si za jak dlouho, ale u me se to srovnalo a dneska bych to nepoznal. Zkus pockat a uvidis. MOzna zalezi jak moc to je svetly :wink:
Diky moc, u mne to je taky tmave cervena a ta nova barva je take cervene pomerancova. No dam tomu chvili cas a uvidim.
Mi dělali černé dveře a poznat to bylo jen z velké blízky, a ted po 6 měsíců už téměř vůbec.
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Pizzamancz
Řidič

Příspěvek od Pizzamancz »

S červenou bvych si starosti nedělal. Já jsem zvědavý, jak dopadne lakýrník v pondělí, až mi nalakuje moji tyrkysovou rolku. Už jednou to lakované bylo, ale předchůdci měli asi porušený barvocit, poáč i na 100 metrů byl vidět ten rozdíl. Jenže u metalízy to skutečně poznáš až po krycím laku a 14 dnech... Takže jsem na to taky zvědavý.
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!

Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
Pizzamancz
Řidič

Příspěvek od Pizzamancz »

S červenou bvych si starosti nedělal. Já jsem zvědavý, jak dopadne lakýrník v pondělí, až mi nalakuje moji tyrkysovou rolku. Už jednou to lakované bylo, ale předchůdci měli asi porušený barvocit, poáč i na 100 metrů byl vidět ten rozdíl. Jenže u metalízy to skutečně poznáš až po krycím laku a 14 dnech... Takže jsem na to taky zvědavý.
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!

Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
kamil.strazny
Člen Týmu

Příspěvek od kamil.strazny »

pokud budeš pottřebovat kontakt na KVALITNÍ autolakovnu, tak si bezpl. zavolej na 800 01 01 01...
MC1980
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Ahoj,

Příspěvek od MC1980 »

kdo by měl zájem, tak je tu jedna akce

http://www.slever.cz/slevy/dlouhodobe-o ... fil=skrzcz
Odpovědět

Zpět na „Corolla“