tuningová zadní světla na Celicu r.v90 US verze
-
- Člen Týmu
tuningová zadní světla na Celicu r.v90 US verze
Prosím o radu pokud někdo ví kde sehnat zadní tuningová světla na Celicu r.v90 US verze nebo pokud se už toto téma někde tady řešilo o odkaz díky Robin Hr.Králové
-
- Člen Týmu
tuning světla na US verzi Celici
T.Celicu nemám dlouho asi měsíc co jsem jí koupil je dovežená s USA a zadní lampy mám jiné než tvá Celica na obrázku proto mě zajímá jestli se dají vubec na US verzi r.v 90 2,2 GT sehnat nějaká tuningová díky Robin
-
- Člen Týmu
tuning zadní světla
jojo díky za info
..je to škoda že se nic nevyrábí
..mám celkem pěknou od základu"vytuněnou" Celicku(fotky v nejbližší době sem dodám) a ty zadní světla by to fakt chtělo! 

- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak trochu nechápu přoč chceš jiné světla, docela se to dá pochopit když chce někdo změnit vzhled auta , kterých jezdí 1000ce a potkáte ho jako každé desáté auto na cestě, viz GOLf a pod.pak bych to chápal, ale když máš celicu a ještě US verzi, tak tuhle tuhle jsem viděl jen dvě za celou dobu co jezdím po cestách...
Všchny ala "tuningové" světla na celicy 5 generace tomu autu jenom uškodily,...paskvily,...

Všchny ala "tuningové" světla na celicy 5 generace tomu autu jenom uškodily,...paskvily,...

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
-
- Člen Týmu
tuning zadní světla na Celicu US verze
Jojo souhlasím s tím že "možná"není vážně potřeba měnit ty zadní světla za tuningové protože Celica kupátko v US verzi je už ted na silnici nepřehlédnutelné autíčko a moc jich také nepotkávám běžně:shock: ..chtěl jsem ty zadní lampy měnit za tuningové jen proto že mám v předu čirou optiku ale myslím že ty zadní kupátkové v US verzi by v čiré vypadaly mooooc dobře...je to jen můj názor a díky zase za ty vaše
..

-
- Člen Týmu
tuning zadní světla na Celicu US verze
tak se mi podařilo naházet nějaké ty fotečky mé US Celičky do fotoalba v sekci upravené vozy..mužete juknout a napsat nějaký ten názor...díky Robin